A Salyers és a Deane ikerpárok egyszerre kötnek házasságot, ikertalálkozón ismerkedtek meg

Forrás: Facebook/Briana Deane -
ikrek házasság szeretet szerelem munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 34 éves Josh és Jeremy Salyers egy ikertalálkozón ismerkedett össze egy másik testvérpárral, Brittany and Briana Deane-nel, akikkel kisvártatva szerelembe esnek. Most közös esküvőjükre készülnek. 

"Az volt az egyik legvarázslatosabb pillanat" - beszélt vőlegényével való megismerkedésükről a Mirrornak Briana Deane, aki ikertestvérével Brittany-val ment el egy ikertalálkozóra tavaly augusztusban. Ott estek szerelembe a náluk 3 évvel idősebb szintén ikerpárral, Jeremy és Josh Salyers-szel. Úgy érzik, tökéletes párra leltek egymásban.

Ikertalálkozón ismerkedett meg a Salyer és a Deane ikerpár Forrás: Facebook/Briana Deane

Nehéz eldönteni, hogy a törénet egy furcsa szappanoperába vagy egy sitcomba illik, mindenesetre be kell vallanunk, hogy nagyon boldognak tűnnek. De a furcsaságok sora nem áll itt meg. A testvérek nemcsak együtt nőttek fel, de együtt is dolgoznak. Jeremy és Josh egyszerre kérték meg szívük választottjainak kezét, sőt a nagy napot is egyszerre tervezik.

Forgott a kamera a lánykérés közbe Forrás: Facebook/Briana Deane

Mi jöhet még ezután? Például az, hogy a férfi ikerpár azt nyilatkozta, mindig is úgy gondolták, nem akarnak megházasodni, hacsaknem ikreket vesznek majd el. A lányok is hasonlóképp vélekedtek, bár nem határolódtak el a nem ikrekkel való házasságtól, mindössze annyit mondtak: mindig is tudták, hogy van valahol egy hozzájuk hasonló ikeprár.

Kamerák előtt keveredett vitába Hódi Pamela és Cseke Katinkahttp://www.life.hu/csalad/20180221-kamerak-elott-keveredett-vitaba-hodi-pamela-berki-krisztian-exe-es-cseke-katinka.htmlCseke Katinka és Hódi Pamela a Micsoda Nők! vendégei voltak, ahol szóváltásba is keveredtek. CsaládOrigoVV Zseraldin világra hozta kislányát, Mirabelláthttp://www.life.hu/csalad/20180220-vv-zseraldin-vilagra-hozta-kislanyat-mirabellat.htmlVV Zseraldin, azaz Acsai Zseraldin közösségi oldalán jelentette be, hogy megszületett első gyermeke. CsaládThinkstockCséffalvay Dorkának, az Éjjel-nappal Budapest szereplőjének kislánya születetthttp://www.life.hu/csalad/20180220-cseffalvay-dorkanak-az-ejjel-nappal-budapest-szereplojenek-kislanya-szuletett.htmlAz Éjjel-nappal Budapest szereplője, Cséffalvay Dorka világra hozta kislányát, Párkai Zorka Blankát. Család--Tommy Connolly örökbe fogadta várandós unokatestvérét, hogy ne kerüljön utcárahttp://www.life.hu/csalad/20180220-tommy-connolly-orokbe-fogadta-varandos-unokatestveret-hogy-ne-keruljon-utcara.htmlTommy Conolly 23 évesen lett nagypapa, amikor örökbefogadta várandós unokatestvérét azért, hogy a lánynak legyen tető a feje felett. A fiú tanulmányai és a sport mellett pénzt keres, hogy segíthessen rokonának, új otthonba is költöztek. CsaládOrigoMielőtt gyereked született anyukám, te is biztosan másként láttad a szülőségethttp://www.life.hu/csalad/20180219-mielott-gyermeked-szuletett-anyukam-te-is-biztosan-maskent-lattad-a-szuloseget-gyermeknevelest.htmlA szülői lét igazi mibenlétét kívülállóként csak tévesen lehet megítélni. Így jár ezzel majdnem mindenki, még mielőtt gyermekük születik; ítélkezik, véleményt alkot, fogadalmakat tesz. Most nők mesélnek őszintén arról, hogy mi az, amit másként gondoltak, mielőtt maguk is testközelből megtapasztalták milyen is anyának lenni. CsaládOrigo100 ezer követője volt Instagramon, amikor még meg sem születetthttp://www.life.hu/csalad/20180220-100-ezer-kovetoje-volt-instagramon-amikor-meg-meg-sem-szuletett.htmlMár születése előtt 100 ezer Instagram-követőre tett szert a világutazó szülők gyermeke, Calihan Gee. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.