Torgyán József özvegyével tudatták, hogy férje sírjának helyreállítása sokáig tart

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
helyreállítás Torgyán József temetés viharkár vihar Torgyánné Cseh Mária temető sír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Torgyán József a vihar miatt megrongálódott síremlékének helyreállítása akár egy évig is eltart majd. Özvegye, Cseh Mária bízik abban, hogy hamarosan újra lesz hová virágot vinnie.

Korábban beszámoltunk arról, hogy Torgyán József síremlékét csúnyán megrongálta a vihar, azonban a Farkasréti temető minden költséget vállal, ami a sírokban keletkezett károkat illeti.

Most azonban Torgyán József özvegye, Cseh Mária úgy értesült, hogy a károk felmérése lassan halad, így akár fél vagy egy év is eltelhet a helyreállításig. "Senki sem tud biztos időpontot mondani! Elkeserítő, de nincs mit tenni! Ez egy szerencsétlen, váratlan tragédia volt, és ilyen lassú a kárrendezési folyamat" - mondta a Ripostnak az özvegy.

Torgyán József özvegye reméli, hamarosan helyreállítják férje sírhelyét Forrás: MTI/Kollányi Péter

Cseh Mária már felvette a kapcsoaltot a sírkövessel, akit szintén megráztak a történtek, százezreket enged majd az új síremlék árából. Talán a régiből is megmenthetnek bizonyos részeket. Az özvegy abban is bízik, hogy mivel férje a Földművelésügyi Minisztérium halottja volt, és végső nyughelye egy állami, kiemelt sírhely, így felgyorsíthatják majd a folyamatot.

Kamerák előtt keveredett vitába Hódi Pamela és Cseke Katinkahttp://www.life.hu/csalad/20180221-kamerak-elott-keveredett-vitaba-hodi-pamela-berki-krisztian-exe-es-cseke-katinka.htmlCseke Katinka és Hódi Pamela a Micsoda Nők! vendégei voltak, ahol szóváltásba is keveredtek. CsaládOrigoVV Zseraldin világra hozta kislányát, Mirabelláthttp://www.life.hu/csalad/20180220-vv-zseraldin-vilagra-hozta-kislanyat-mirabellat.htmlVV Zseraldin, azaz Acsai Zseraldin közösségi oldalán jelentette be, hogy megszületett első gyermeke. CsaládThinkstockCséffalvay Dorkának, az Éjjel-nappal Budapest szereplőjének kislánya születetthttp://www.life.hu/csalad/20180220-cseffalvay-dorkanak-az-ejjel-nappal-budapest-szereplojenek-kislanya-szuletett.htmlAz Éjjel-nappal Budapest szereplője, Cséffalvay Dorka világra hozta kislányát, Párkai Zorka Blankát. Család--Tommy Connolly örökbe fogadta várandós unokatestvérét, hogy ne kerüljön utcárahttp://www.life.hu/csalad/20180220-tommy-connolly-orokbe-fogadta-varandos-unokatestveret-hogy-ne-keruljon-utcara.htmlTommy Conolly 23 évesen lett nagypapa, amikor örökbefogadta várandós unokatestvérét azért, hogy a lánynak legyen tető a feje felett. A fiú tanulmányai és a sport mellett pénzt keres, hogy segíthessen rokonának, új otthonba is költöztek. CsaládOrigoMielőtt gyereked született anyukám, te is biztosan másként láttad a szülőségethttp://www.life.hu/csalad/20180219-mielott-gyermeked-szuletett-anyukam-te-is-biztosan-maskent-lattad-a-szuloseget-gyermeknevelest.htmlA szülői lét igazi mibenlétét kívülállóként csak tévesen lehet megítélni. Így jár ezzel majdnem mindenki, még mielőtt gyermekük születik; ítélkezik, véleményt alkot, fogadalmakat tesz. Most nők mesélnek őszintén arról, hogy mi az, amit másként gondoltak, mielőtt maguk is testközelből megtapasztalták milyen is anyának lenni. CsaládOrigo100 ezer követője volt Instagramon, amikor még meg sem születetthttp://www.life.hu/csalad/20180220-100-ezer-kovetoje-volt-instagramon-amikor-meg-meg-sem-szuletett.htmlMár születése előtt 100 ezer Instagram-követőre tett szert a világutazó szülők gyermeke, Calihan Gee. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.