Tovább bővül Gregor Bernadették családja: tévéműsorban árulták el

Forrás: Facebook/Tv2 -
Szarvas Attila Gregor Bernadett gyerekek család háziállat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tovább bővülhet Gregor Bernadett és Szarvas Attila családja, a már meglévő háziállataik mellé hamarosan érkezhet egy újabb kiscica.

Nagy családdal rendelkezik Gregor Bernadett és Szarvas Attila, ugyanis mindkettőjüknek két-két gyermeke van, ugyanakkor már csak Berni kisebbik fiával, Álmossal élnek együtt hármasban. A színésznőt a munkája miatt gyakran kell nélkülözniük, amit a fiú mostanában nehezen visel.

Most érezhetően anyás. Nagyon hiányzik neki az anyja. De Berni is igyekszik több időt vele tölteni. Most kamaszodik, pont egy olyan időszaka van, hogy nagyon mamás." – árulta el Szarvas Attila a FEM3 műsorában.

Gregor Bernadett egyébként régóta nagy állatbarát hírében áll, jelenleg két kutyával, hat cicával és két tengerimalaccal élnek együtt, és úgy néz ki, hamarosan érkezik egy újabb macska hozzájuk. Berni nemrég egy macskakiállításon járt, ahol beleszeretett egy keleti rövidszőrűbe.

Meggyűlt a baja a biztonságiakkal Nánási Pálnak - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180221-meggyult-a-baja-a-biztonsagiakkal-nanasi-palnak-video.htmlRászóltak a biztonságiak Nánási Pálra Dubajban, hogy legyen szíves ne kamerázzon. TV + Sztárok--Szegecses bőrszerkóban versenyzett Tóth Ivett műkorcsolyázó - Fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180221-szegecses-borszerkoban-versenyzett-toth-ivett-mukorcsolyazo-fotok.htmlNem mindennapi számot mutatott be a téli olimpián Tóth Ivett: az AC/DC dalára műkorcsolyázott. TV + Sztárok--Elbúcsúztatták kollégái a várandós Földes Esztert - Fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180221-elbucsuztattak-kollegai-a-varandos-foldes-esztert-fotok.htmlElbúcsúztatták kollégái Földes Eszter színésznőt, aki első babájával várandós. TV + Sztárok--Elárulta, mire készül: videósorozatot indít Jakupcsek Gabriellahttp://www.life.hu/sztarok/20180220-videosorozatot-indit-jakupcsek-gabriella.htmlEgy ideje nem láthattuk a tévéképernyőn Jakupcsek Gabriellát, most azonban jó hírt jelentett be követőinek a közösségi oldalán. TV + Sztárok--Cuki: Liptai Claudia esküvőjén másfél éves kisfia viszi majd a gyűrűkethttp://www.life.hu/sztarok/20180220-liptai-claudia-eskuvojen-masfel-eves-kisfia-viszi-majd-a-gyuruket.htmlLiptai Claudia elárulta, esküvőjén a kisfia, a most másfél éves Marci viszi majd a gyűrűket. TV + SztárokOrigoAz amerikaiak kritizálják Meghan Markle-thttp://www.life.hu/sztarok/20180220-amerikaiak-kritizaljak-meghan-marklet.html3 hónapon belül csatlakozik a királyi családhoz és úgy tűnik, már a brit akcentust is elsajátította Meghan Markle. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.