Korda György és Balázs Klári már tudják élvezni munkájuk gyümölcsét

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Korda György Florida kutya házasság Balázs Klári utazás szeretet szerelem állattartás végrendelet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre nehezebben mozdulnak ki otthonról, most mégis Floridába utazott Korda György és Balázs Klári. Azt mondják, nehéz év van mögöttük, jó volt egy kicsit pihenni, főleg Klárinak, aki egyedül viszi a háztartást. 

"A takarítást sem adom át másnak, remekül ellátom magunkat: vasalok, főzök, mosok, és ebből Gyuri semmit sem tapasztal. Pedig a hűtőt sem a manók töltik fel" - mesélte a Hot! magazinnak Balázs Klári, aki nemrégiben férjével, Korda Györggyel Floridába utazott egy kis pihenésre.

Az utazás alatt nagyon hiányolták kutyusukat Fotó: Szabó Gábor - Origo

Nem terveztek ilyen nagy utazást, hiszen a férfit már nagyon kimeríti a repüléssel járó bonyodalom, most mégis útra keltek. "Belevágtunk, mert kőkemény év állt mögöttünk, szükségünk volt a pihenésre, a feltöltődésre. És egyáltalán nem biztos, hogy Gyuri valaha is kapható lesz még egyszer egy nagyobb kiruccanásra. Biztosat már csak erre az évre tervezünk. Különben is a mának élünk, hiszen nem tudjuk, mit tartogat még számunkra a jövő" - mondta Balázs Klári, aki azt is megosztotta a lappal, hogy irigyli azokat, akik fiatalon megélik a pillanatokat, hiszen ő erre nem figyelt oda. Most kezdi élvezni munkájuk gyümölcsét.

Csonka András szívesen lenne ötvenes apuka, de azt mondja, életmódja most nem alkalmas ráhttp://www.life.hu/csalad/20180222-csonka-andras-szivesen-lenne-otvenes-apuka-de-azt-mondja-eletmodja-most-nem-alkalmas-ra.htmlCsonka András úgy érzi, még 50 éves kora után sem késett le arról, hogy édesapa legyen. Azonban úgy látja, jelenlegi életmódja nem alkalmas a családalapításra. Család--A Salyers és a Deane ikerpárok egyszerre kötnek házasságot, ikertalálkozón ismerkedtek meghttp://www.life.hu/csalad/20180221-a-salyers-es-a-deane-ikerparok-egyszerre-kotnek-hazassagot-ikertalalkozon-ismerkedtek-meg.htmlA 34 éves Josh és Jeremy Salyers egy ikertalálkozón ismerkedett össze egy másik testvérpárral, Brittany and Briana Deane-nel, akikkel kisvártatva szerelembe esnek. Most közös esküvőjükre készülnek. Család--Tovább bővül Gregor Bernadették családja: tévéműsorban árulták elhttp://www.life.hu/csalad/20180221-tovabb-bovul-gregor-bernadettek-csaladja.htmlTovább bővülhet Gregor Bernadett és Szarvas Attila családja, a már meglévő háziállataik mellé hamarosan érkezhet egy újabb kiscica. Család--Téli fagyi variáció – Készítsd el a gyerekekkelhttp://www.life.hu/csalad/20180220-teli-gyumolcsos-fagyi-variacio-keszitsd-el-a-gyerekekkel.htmlA tél még javában tart, hideg szél fúj, havas eső esik, de ahogy kilépünk az óvoda kapuján, a gyerekeim egyszerre állnak elém; „Anya, fagyit szeretnénk!" Nos, sok választásom nem volt, azok a kérlelő szempárok tettre sarkalltak. Ha a gyerekek fagyit akarnak, akkor kapnak. No, de nem ám a téli verziót, ami egy cukorbomba, hanem valami mást. CsaládOrigoTorgyán József özvegyével tudatták, hogy férje sírjának helyreállítása sokáig tarthttp://www.life.hu/csalad/20180221-torgyan-jozsef-ozvegyevel-tudattak-hogy-ferje-sirjanak-helyreallitasa-sokaig-tart.htmlTorgyán József a vihar miatt megrongálódott síremlékének helyreállítása akár egy évig is eltart majd. Özvegye, Cseh Mária bízik abban, hogy hamarosan újra lesz hová virágot vinnie. Család--Ördög Nóra gyerekei újabb csínytevéseiről posztolt képet az Instagramrahttp://www.life.hu/csalad/20180221-ordog-nora-gyerekei-ujabb-csinyteveseirol-posztolt-kepet-az-instagramra.htmlAzt szokták mondani, az a jó, ha egy gyerek eleven. Ezt most Ördög Nóra is megtapasztalhatta, amikor gyerekei bemásztak autója csomagtartójába. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.