Ennyire félti kislányát Ganxsta Zolee: nincs felkészülve az udvarlókra

Ganxsta Zolee tinédzser udvarló kislány szerelem vívás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ganxsta Zolee-nak mindene a kislánya, és már előre féltjük azokat a fiúkat, akik esetleg randira hívják majd a kis Zoét...

Immár 10 esztendős Ganxsta Zolee egy szem lánya, Zoé, és már csak pár év választja el a lázadó tinédzserkortól, amikor már fiúk fognak a kegyeiért küzdeni. Tart ettől a büszke édesapa is, aki még egyáltalán nincs felkészülve arra, hogy esetlegesen udvarlókat fogadjon.

Kicsit meg is vagyok ijedve a közelgő kamaszévektől, mert bár kemény rappernek tartanak, Zoéval egyáltalán nem vagyok szigorú, és a keménység halvány jele sem látszik rajtam! Mindent engedek neki, és teljesen azt csinál, amit akar, aminek persze, vannak árnyoldalai is, de eddig még nem igazán tapasztaltam. Ha megjelenik majd az első fiú, aki randizni hívja, azt hiszem, én inkább fejbe lövöm magam" – nyilatkozta a Blikknek a rapper, aki azt is elárulta, nagyon szerette volna, ha kislánya jobban megismerkedik a zenével, ő azonban inkább a sportot választotta hobbinak.

Öt éven át aerobikozott, de miután látta az olimpiát, szinte egyik pillanatról a másikra váltott, és közölte velem, hogy ő párbajtőr-edzésekre szeretne járni. Én pedig nem álltam ellen, és beírattam Szabó Bence barátomhoz. Rendszeresen jár versenyekre, imádja csinálni, és nemcsak apaként mondhatom azt, hogy nagyon jól megy neki" – nyilatkozta Ganxsta Zolee.

A sztárapuka és kislánya egyébként korábban a TV2 vendége volt, ahol elárulták, Zoé olimpiai bajnok szeretne lenni.

39 évesen első gyermekét várja Rachel McAdamshttp://www.life.hu/sztarok/20180223-39-evesen-elso-gyermeket-varja-rachel-mcadams-terhes.htmlSajtóértesülések szerint első gyermekét várja a Szerelmünk lapjai sztárja, Rachel McAdams. A színésznő egyelőre nem reagált a híresztelésre. TV + Sztárok--Kibékülhet Cserpes Laura és Gyurta Danihttp://www.life.hu/sztarok/20180223-kibekulhet-egymassal-cserpes-laura-es-gyurta-dani.htmlÚgy tűnik, még van remény arra, hogy kibéküljön egymással Cserpes Laura és Gyurta Dani. Az énekesnő kedvese után utazott a téli olimpiára. TV + Sztárok--Havas Henrik: amikor megvádoltak, a lányom sírt, a feleségem mérges volthttp://www.life.hu/sztarok/20180223-havas-henrik-amikor-megvadoltak-a-lanyom-sirt-a-felesegem-merges-volt.htmlMegszólalt Havas Henrik, akit két hónapja nem láthattak a nézők a tévé képernyőjén. Elárulta, jól esik neki, hogy reggelente sokáig aludhat és élvezi a pihenést, ugyanakkor ma is tele van ötletekkel. TV + SztárokOrigo50 évesen végre megházasodik a Tankcsapda frontembere, Lukács Lászlóhttp://www.life.hu/sztarok/20180222-50-evesen-vegre-meghazasodik-a-tankcsapda-frontembere-lukacs-laszlo.html50 évesen megházasodik a Tankcsapda frontembere, Lukács László. Az esküvőre várhatóan még idén sor kerül. TV + Sztárok--Luxus Vivi megmutatta csodaszép anyukáját - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180222-luxus-vivi-megmutatta-csodaszep-anyukajat-foto.htmlVasvári Vivien kétségtelenül édesanyjától örökölte a szépségét, aki 1985-ben nyolcadik helyezett lett a Miss Hungary szépségversenyen. TV + Sztárok--Elhunyt Lázár Bence, korábbi labdarúgó, szakkommentátorhttp://www.life.hu/sztarok/20180222-elhunyt-lazar-bence-korabbi-labdarugo-szakkommentator.html26 éves korában elhunyt Lázár Bence korábbi labdarúgó, szakkommentátor. Halálhírét a család közölte. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.