Hatalmas öröm érte: így él most Tressa Middleton, aki 11 évesen esett teherbe

2018.02.25. 08:38

Theresa Middleton 12 évesen szülte meg első gyermekét, miután megerőszakolta a saját bátyja. A sors azonban kegyes volt hozzá, kapott egy második esélyt: ismét kisbabája született, akit ő nevelhet fel.

A most 24 éves Tressa az érzelmek hullámvasútján érezte magát, amikor nemrégiben megszületett második gyeremeke. Az anyai örömök mellett mély szomorúságot is érzett, amikor gyermekét a mellkasára tették.

Tressa Middleton lett Anglia legfiatalabb anyukája, amikor 2006-ban, 12 éves korában életet adott kislányának. A saját testvére, Jason erőszakolta meg. Tressának örökbe kellett adnia elsőszülött gyermekét, amikor a kicsi két éves volt, de azóta is minden nap gondol rá. Keserédes élmény számára második kislánya, Arihanna születése.

"Hatalmas örömöt éreztem, mikor Arihanna megszületett. Voltak idők, amikor azt gondoltam, sosem lesz több gyermekem. De bűntudatot is éreztem, mert ez a baba velem lehet, a másik pedig nem. Az első babám körül forognak a gondolataim minden reggel, mikor felkelek, és elalvás előtt is ő jár a fejemben. Nagyon szeretem őt, a boldogságom nélküle sosem lesz teljes. Meghasad a szívem, ha arra gondolok, Arihanna úgy nő fel, hogy nem ismerheti meg a nővérét" - mesélte Tressa a Mirrornak.

Tressa és párja, Darren október 6-án tarthatták először karjukban kislányukat, aki 24 óra vajúdás után teljesen egészségesen született meg.

Tressa Middletonkismamanemi erőszak