Vasvári Vivien talpig rózsaszínben, saját tervezésű ruhában mutatta meg pocakját

anyaság terhesség Vasvári Vivien várandós gyermek Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasvári Viviennek már nem sokat kell várnia arra, hogy világrahozza második gyermekét, most közösségi oldalán mutatta meg pocakját saját tervezésű ruhában.

Számos gratuláló hozzászzólás érkezik ahhoz a fotóhoz, melyet Vasvári Vivien, a Feleségek luxuskivitelben című műsor szereplője töltött fel Instagram-oldalára. A képen jól látszik, hogy csaknem 8 hónapos terhesen is ragyog saját tervezésű ruhájában, melyet kismamáknak is ajánl.

Wiwkoo Collection Barbie style -> @wiwkoo Kismamáknak is... #wiwkoo#vasvarivivien#fashion#dress#style#pregnantlife#mom#31weekspregnant

Wiwkoo (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

17 évvel fiatalabb barátnőjétől született gyermeke Robin Thicke-nekhttp://www.life.hu/csalad/20180225-17-evvel-fiatalabb-baratnojetol-szuletett-gyermeke-robin-thicke-nek.htmlCsütörtökön született meg Robin Thicke és a 23 éves April Love Geary első gyermeke. A kilányt Miának nevezték el. A hírt az énekesn jelenetett be közösségi oldalán, egy videót tett közzé a síró kislányáról. Család--39 évesen lesz anya a gyönyörű színésznő, Rachel McAdamshttp://www.life.hu/csalad/20180225-39-evesen-lesz-anya-a-gyonyoru-szineszno-rachel-mcadams.htmlHónapok óta nem mutatkozott Rachel McAdams. A legfrissebb hírek szerint ez azért van, mert első gyermekét várja.Család--Hatalmas öröm érte: így él most Tressa Middleton, aki 11 évesen esett teherbehttp://www.life.hu/csalad/20180225-igy-el-most-theresa-middleton-aki-11-evesen-esett-teherbe.htmlTheresa Middleton 12 évesen szülte meg első gyermekét, miután megerőszakolta a saját bátyja. A sors azonban kegyes volt hozzá, kapott egy második esélyt: ismét kisbabája született, akit ő nevelhet fel. Család--Varga Izabella két gyermeket nevel, 20 éve játssza ugyanazt a karaktert és még az örökbefogadásról sem mondott lehttp://www.life.hu/csalad/20180224-varga-izabella-ket-gyermeket-nevel-20-eve-jatssza-ugyanazt-a-karaktert-es-meg-az-orokbefogadasrol.htmlMég mindig tartogat kihívásokat számára Balogh Nóra karaktere a Barátok közt című sorozatban, de magánéletében is legalább ennyire keresi az új kihívásokat Varga Izabella, aki két kislánya mellé még szeretne örökbe fogadni egy harmadik kisgyermeket is. Család--Így néznének ki a rajzfilmek állatszereplői emberkénthttp://www.life.hu/csalad/20180222-igy-neznenek-ki-a-disney-es-pixar-rajzfilmek-allat-szereploi-emberkent.htmlA Disney és Pixar kreatív munkatársai egyre gyakrabban választanak rajzfilmjeikbe állatokat főszereplőknek, vagy épp meghatározó mellékszereplőknek. Ez szinte minden egyes alkalommal jó döntésnek bizonyul, hiszen a gyerekeken kívül a felnőttek szívét is hamar elrabolja egy ilyen mesehős. De miért is vagyunk képesek együttérezni velük, nevetni és megrökönyödni rajtuk? A válasz egyszerű: ezek nem állatok, hanem emberi karakterek állatbőrbe bújtatva. CsaládOrigoEnnyire félti kislányát Ganxsta Zolee: nincs felkészülve az udvarlókrahttp://www.life.hu/csalad/20180223-ennyire-felti-kislanyat-ganxsta-zolee-nincs-felkeszulve-az-udvarlokra.htmlGanxsta Zolee-nak mindene a kislánya, és már előre féltjük azokat a fiúkat, akik esetleg randira hívják majd a kis Zoét... Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.