Csomós Mari a színpadon mindig energikus, magánemberként azonban vannak nehezebb időszakai

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
depresszió színész család Csomós Mari Nemzet Színésze Kossuth-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kossuth-díjas színésznő, Csomós Mari a színpadon sosem mutatja ki, ha valami bántja, magánemberként azonban gyakran él át nehezebb időszakokat. Ilyenkor családjára számíthat.

"A színpadon sosem érzek fájdalmat, minden olyan jelenetet eljátszom, amit a magánéletemben talán nem is tudnék. Vannak azonban depressziós időszakaim, de ezeken megpróbálok gyorsan túllendülni, és csakis előre nézni, a jövőre koncentrálni. Az idő megy, fiatalabbak nem leszünk. Ezt el kell fogadni" - mesélte a Ripostnak Csomó Mari, a Nemzet Színésze.

A rokonok körében a legboldogabb Csomós Mari Fotó: Szabó Gábor - Origo

A 74 éves színésznő azt is megosztotta a lap munkatársával, hogy ilyenkor családja segít neki leginkább. Azt mondja, sokan vannak, gyakoriak az összejövetelek, amikor mindenki jól érzi magát. "Mindig nagy boldogsággal tölt el, ha a rokonok körében lehetek" - mondta Csomó Mari.

Megmutatta gömbölyödő pocakját: itt az első fotó a terhes Görög Zitárólhttp://www.life.hu/csalad/20180301-itt-az-elso-foto-a-terhes-gorog-zitarol.htmlMa reggel robbant a hír, hogy Görög Zita és focista kedvese harmadik gyermekét várja. A kismama pedig már meg is mutatta gömbölyödő pocakját. CsaládHázasságukról vallott Szandi és Csabi: elvileg minden adott volt, hogy elváljanakhttp://www.life.hu/csalad/20180301-hazassagukrol-vallott-szandi-es-csabi-elvileg-minden-adott-volt-hogy-elvaljanak.htmlSzandi és Csabi huszonhat éve tartanak ki egymás mellett jóban és rosszban, pedig minden körülmény adott volt ahhoz, hogy ne legyen életre szóló a kapcsolatuk...CsaládOrigo7 éve nem látogatta meg lányát Emiliohttp://www.life.hu/csalad/20180301-7-eve-nem-latogatta-meg-lanyat-emeset-emilio.htmlEmilio immár 7 éve nem látta nagyobbik lányát, az előző házasságából született Emesét. Tartásdíjat is csak utólag fizetett, miután a bíróság végrehajtást rendelt el.Család--Pokorny Lia anyagi nehézségeiről vallott: nem tudja beosztani a pénzéthttp://www.life.hu/csalad/20180301-pokorny-lia-anyagi-nehezsegeirol-vallott-nem-tudja-beosztani-a-penzet.htmlPokorny Lia nem panaszkodhat, hiszen bőven ellátják munkával a rendezők, de valahogy mégsem tud bánni a pénzével. CsaládFotó: M.Schmidt János – OrigoMásodik gyermekét várja Al Ghaoui Hesnahttp://www.life.hu/csalad/20180228-masodik-gyermeket-varja-al-ghaoui-hesna.htmlA riporter közösségi oldalán tudatatt a nagy hírt, nem is akárhogy!Család--Görög Zita harmadik gyermekét várjahttp://www.life.hu/csalad/20180301-gorog-zita-harmadik-gyermeket-varja.htmlHarmadik gyermekét várja Görög Zita. A kisbaba édesapja Laczkó Zsolt futballista, akivel Zita tavaly tavasszal ismerkedett meg - írta a Blikk a Story magazin nyomán.CsaládFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.