Király Linda unokaöccse, Kai babamodell lett, már a harmadik kampányában vesz részt

modell baba Király Linda Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Viktor ikertestvérének, Benjaminnak kisfia, Kai már igazi sztárnak számít a tengerentúli babavilágban, hiszen már a harmadik kampányában vesz részt babamodellként. 

Király Linda D. Tóth Krisztának mesélt arról, ki az a csöppség a családban, aki tovább viszi a sztárcsalád hagyományait. Király Viktor ikertestvére, Benjamin kisfia, Kai ugyanis az USA-ban már babamodellként tevékenykedik. A divatcépek lecsaptak a kis csöppségre

Már a harmadik nagy kampánya indul el, a család pedig rettentő büszke rá. "Ilyet még nem is láttam. Állandóan mosolyog és imádja a kamerát" - mondta D. Tóth. Krisztának Király Linda.

Kai-ról édesanyja, Jessica Instagram-oldalán számos aranyosabbnál aranyosabb képet lehet találni, de nemrégiben Linda és Viktor is cuki képeket posztolt az 1 éves Király Kai-ról. A képekhez érkező hozzászólásokban rengeteg gratulációt kap a család.

Kasza Tibi felesége keresztlányával fotózkodott: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180304-kasza-tibi-felesege-keresztlanyaval-fotozkodott-foto.htmlKasza Tibi Manker keresztlányát ölelte legújabb fotóján: felrobbant az internet. Család--Majka családi montázst posztolt: testvéreivel láthatóhttp://www.life.hu/csalad/20180304-majka-csaladi-montazst-posztolt-testvereivel-lathato.htmlMajka egy nagyon kedves montázst posztolt közösségi oldalára: testvéreivel egy 24 évvel ezelőtti fotót elevenítettek fel. Nagyon sokat változtak, de a kép hangulata ugyan az maradt. Család--Képeken az albínó gyerekek élete; Afrika megható oldalahttp://www.life.hu/csalad/20180302-albino-gyerekek-fotosorozat-afrika.htmlAz albínó emberek élete tele van kihívással. Míg a modern társadalmakban csupán csodabogarakként, és különlegességként tekintenek rájuk, addig a fejlődő országokban akár üldözhetik is őket. Egy fotós olyan sorozatot készített albínó gyermekekről és felnőttekről, melyeket egyszerűen látnod kell. CsaládOrigoÍme, az első fotó a Hajdúszoboszlón a szülés után elhunyt édesanya hármasikreirőlhttp://www.life.hu/csalad/20180302-ime-az-elso-foto-a-hajduszoboszlon-a-szules-utan-elhunyt-edesanya-harmasikreirol.htmlAhogy akkor hírül adtuk, decemberben meghalt egy édesanya Hajdúszoboszlón, miután életet adott három babájának. A Tündérkör Alapítvány karolta fel a családot, most pedig megmutatták a kicsiket. CsaládOrigoEkkor tér vissza a színpadra Szinetár Dórahttp://www.life.hu/csalad/20180302-szinetar-dora-ekkor-ter-vissza-a-szinpadra.htmlSzinetár Dóra egyelőre még otthon van kisfiával, de nemsokára visszatér, ugyan csak ideiglenesen. CsaládOrigoMegszületett Jeffrey Dean Morgan és Hilarie Burton második gyermeke: kislány letthttp://www.life.hu/csalad/20180302-megszuletett-jeffrey-dean-morgan-es-hilarie-burton-masodik-gyermeke-kislany-lett.htmlA The Walking Dead sztárja, Jeffrey Dean Morgan és felesége, Hilarie Burton hatalmas örömhírről számoltak be: megszületett a második gyermekük. Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.