Sváby András az apaság örömeiről beszélt, úgy érzi, valamit jól csinált

Fotó: Hámori Zsófia - Life.hu -
Sváby András család apaság szülők gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sváby András nem tartja magát mintaapának, de úgy érzi, valamit jól csináltak két nagyfia édesanyjával is, hiszen közös gyermekeik megállják a helyüket. 1 éves kisfia pedig nemérgiben kezdett járni. 

Sváby András azt mondja, nem rohan haza fürdetésre és etetésre, de pelenkázni kifejezetten szereti 1 éves kifiát, aki már járni tanul. A Best magazinnak adott interjújában beszélt arról, hogy bár nem tartja magát mintaapának, de úgy érzi, két nagyobbik fia édesanyjával is jól csinálhattak valamit, hiszen mindkét gyermekük megállja a helyét.

Sváby András nemrég töltötte be 50. életévét Fotó: Hámori Zsófia - Life.hu

Egyikük, Tamás hajómérnöknek tanul a dél-angliai Southamptonban. Péter pedig most érettségizik a konzervatóriumban. A televíziós személyiség úgy érzi, legkisebb fia, Milán megfiatalítja. "Olykor irigykedve nézem a lányos apákat. De többet nem próbálkozom, elég a három gyerek" - mesélte Sváby András.

A világ 10 legrosszabb országa - Ide nem jó ötlet gyermeket szülnihttp://www.life.hu/csalad/20180308-a-vilag-10-legrosszabb-orszaga-nem-jo-otlet-a-csaladalapitas-gyermekvallalas.htmlGyermeket szülni bárhol lehet, de nem mindegy, hogy milyen körülményeket tudunk szülőként biztosítani. Ez utóbbi azonban nem csupán tőlünk függ, az ország, ahol családot alapítunk is nagyban befolyásolja, hogy milyen esélyekkel indul el az életben csemeténk. Számos olyan ország van, ahol siralmas a nők helyzete, de ezek nem mindegyike szerepel a következő listán, ahol az elsődleges szempont a rossz oktatási rendszer, közbiztonság, gazdasági és egészségügyi állapot volt. Család--Megszületett a svéd királyi pár, Magdolna és Chris harmadik gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20180309-megszuletett-a-sved-kiralyi-par-magdolna-es-chris-harmadik-gyermeke.htmlA svéd királyi házaspárról augusztusban derült ki, hogy harmadik gyermeküket várják, aki a napokban meg is született. Család--Csobot Adél a család segítségét kérte a születendő baba nevének kiválasztásáhozhttp://www.life.hu/csalad/20180309-csobot-adel-a-csalad-segitseget-kerte-a-szuletendo-baba-nevenek-kivalasztasahoz.htmlCsobot Adél és Istenes Bence már második gyermeküket várják. Mint kiderült: Nátán kistestvére is fiú lesz. A névválasztáshoz a család segítségét kérték, de mindenképp nemzetközi nevet szeretnének. CsaládOrigoCsobot Adél és Istenes Bence így tudta meg, hogy fiuk leszhttp://www.life.hu/csalad/20180309-csobot-adel-es-istenes-bence-igy-tudta-meg-hogy-fiuk-lesz.htmlCsobot Adél és Istenes Bence a második gyermeküket várják, ismét kisfiuk lesz: elmesélték, hogyan tudták meg a gyermekük nemét. CsaládOrigoFurcsa éjszakai szokásáról vallott Szandi és férjehttp://www.life.hu/csalad/20180309-furcsa-ejszakai-szokasarol-vallott-szandi-es-ferje-bogdan-csaba.htmlSzandi és férje a mai napig imádják egymást, és ha úgy adódik, képesek akár hajnalig is fent maradni beszélgetni, miközben kolbászt és szalonnát eszegetnek. Család--Népharag zúdul az anyára, aki zombinak öltöztette egyéves kisfiáthttp://www.life.hu/csalad/20180308-nepharag-zudul-az-anyara-aki-zombinak-oltoztette-egyeves-kisfiat.htmlZombinak öltöztette egyéves kisfiát születésnapjára és a kezébe egy emberi agy formájú tortát adott: az anyukát tette miatt most szinte szétszedi az internet népe. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.