Szülés után ránézett a kislányára és egyből tudta, hogy Down-kóros

baba szülés megható Down-kór
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak a szülés után derült ki a kislányáról, hogy Down-szindrómás: egy amerikai nő most elmesélte megható történetét.

Egy különleges történetről számolt be az Independent. A lap Amber Rojas történet meséli el, aki férjével együtt egy ötödik babát is bevállalt. A terhesség rendben zajlott, a vizsgálatok semmilyen rendellenességet nem mutattak ki, a szülők pedig csak annyit kértek az orvosoktól, hogy ne árulják el nekik, fiuk vagy lányuk lesz, ugyanis azt szeretnék, hogy ez meglepetés legyen.

A vízben szülés mellett döntöttek, és ahogy beértek a kórházba, kislányuk szinte percek alatt világra is jött. Amikor az édesanya magához emelte gyermekét, már látta, hogy valami nincs rendben, biztos volt benne, hogy a baba Down-szindrómás. A későbbi vizsgálatok kiderítették, hogy nem tévedett.

Sajnos Aminek szívproblémái is voltak, ráadásul egyből meg is betegedett, szívműtétjére csak később kerülhetett sor. A baba az operáció óta jól van, sokat javult az állapota, édesanyja pedig egy saját Instagram-oldalt is készített, hogy az érdeklődők nyomon követhessék kislányuk fejlődését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.