Csobot Adél a jövőjükről mesélt: újra költöznek, most Kölnből Münchenbe

Forrás: Instagram/Csobot Adél -
Csobot Adél terhesség Istenes Bence babavárás várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár terhességi rosszullétekkel küzd, nagyon boldog a második fiát váró Csobot Adél. 

"Már túl vagyok a 12. kritikus héten! Itt van egy kis bogyó a pocakomban, minden nap csoda ezzel a családdal, nagyon boldogok vagyunk!" - mondta a Blikknek Adél, és azt is elárulta Nátán is nagyon izgatott a kistestvér születése miatt. Hozzátette, még az idén Kölnből Münchenbe költöznek, ahol Bence édesanyja is sokat segít majd nekik. Azt sem titkolta, el tudja képzelni, hogy legyen egy harmadik gyerekük is, mondjuk egy kislány.

Forrás: Instagram/Csobot Adél

" Bence nagyon odaadó társ az életben, bár ő mindig az, nem csak akkor, amikor éppen kismama vagyok! Jólesik, hogy figyel rám, biztonságban érzem magam mellette. Folyton aggódik értünk, utazás során gondja van arra, hogy minden rendben legyen velem, és ha elmegyünk egy rendezvényre, akkor is azt nézi, hogy nekem kényelmes legyen. Fontos, hogy egy kismama érezze, egy erős bástya áll mellette, hiszen együtt várjuk ezt a gyereket! Ő is része ennek a kilenc hónapnak, még akkor is, ha fizikailag néha nem vagyunk együtt, mert éppen távol van. Az a kötelék, ami megvan köztünk az első várandósság óta, ugyanannyira erős azóta is" - nyilatkozta az énekesnő, és azt is elárulta, a Szulejmán, a Tarzan és a Günter neveken gondolkoznak.

Íme, az első fotó a Hajdúszoboszlón a szülés után elhunyt édesanya hármasikreirőlhttp://www.life.hu/csalad/20180302-ime-az-elso-foto-a-hajduszoboszlon-a-szules-utan-elhunyt-edesanya-harmasikreirol.htmlAhogy akkor hírül adtuk, decemberben meghalt egy édesanya Hajdúszoboszlón, miután életet adott három babájának. A Tündérkör Alapítvány karolta fel a családot, most pedig megmutatták a kicsiket. CsaládOrigoSzabó Zsófinak így telik az idei Story Gálahttp://www.life.hu/csalad/20180210-szabo-zsofinak-igy-telik-az-idei-story-gala-otthon-babazik.htmlA szép műsorvezető még a legnagyobb sztárgála kedvéért sem bízta másra kisfiát. Így azt, hogy miként tündökölt a partin, nem láthatjuk, de édes babafotója kárpótol minket. Család--Kamerák előtt keveredett vitába Hódi Pamela és Cseke Katinkahttp://www.life.hu/csalad/20180221-kamerak-elott-keveredett-vitaba-hodi-pamela-berki-krisztian-exe-es-cseke-katinka.htmlCseke Katinka és Hódi Pamela a Micsoda Nők! vendégei voltak, ahol szóváltásba is keveredtek. CsaládOrigoÁllítják: Kulcsár Edina gyermeket vár, ő azt mondja, csak meghízotthttp://www.life.hu/csalad/20180216-kulcsar-edina-gyermeket-var-o-azt-mondja-csak-meghizott-pcos-miatt.htmlAzt nem lehet nem észrevenni, hogy Kulcsár Edina kissé kikerekedett az elmúlt időszakban. Hogy miért, arról azonban mást mond ő maga és mást a környezete. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoMég mindig húzódik Angelia Jolie és Brad Pitt válóperehttp://www.life.hu/csalad/20180210-elhuzodik-angelia-jolie-es-brad-pitt-valopere.htmlA US Magazine információi szerint már nem harcol egymással minden percben Brad Pitt és Angelina Jolie, ám valamiért még mindig nem sikerült elválniuk.Család--Az esküvőjükről beszélt Liptai Claudiahttp://www.life.hu/csalad/20180202-az-eskuvorol-beszelt-liptai-claudia.htmlA BEST magazinnak mesélt nyárra tervezett esküvőjükről Liptai Claudia. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.