12 évesek lettek a fekete-fehér ikrek, Millie és Marcia

Forrás: NORTHFOTO/© SWNS.com/Anita Maric / Swns.Com -
ikrek gyerekek család szülők fekete-fehér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Címlapon hozta a National Geographic a 12 éves fekete-fehér ikreket, akik életük eddigi történéseiről meséltek. A különbségeiknél nem a külső volt az első, amit kiemeltek. 

Millie Marcia Madge Biggs és Marcia Millie Madge Biggs ikrek. Azonban egyikőjük fehér, másikuk pedig színes bőrű. Édesanyjuk szintén fehér bőrű, édesapjuk pedig jamaicai, a lányok különböző géneket örököltek. Születésükkor még nem látszott a markáns különség, ahogy azonban egyre jobban cseperedtek, látszott, hogy a lányok kinézete nagyban különbözik majd.

Millie-t és Marciát legtöbbször inkább barátnőknek nézik, mint ikreknek Forrás: NORTHFOTO/© SWNS.com/Anita Maric / Swns.Com

Édesanyjuk, Amanda azt mondja, hogy soha nem érik őket rasszista megkülönböztetések, de általában azt hiszik a lányokra, hogy nem testvérek, mindössze barátnők. A National Geograpihic címlapon közölte a lányok fotóját, hogy bemutassa, hogyan is telt eddigi 12 évük. Mint mondták: jól.

Megkérdezték a lányokat, mi a legfőbb különbség közüttük, és ők nem a külsőt említették. Szóba sem került, hogy egyikük fekete, másikuk pedig fehér, vagy hogy a szemük színe is különbözik. "Milli jobban szereti a lányos dolgokat. Mindent szeret, ami rózsaszín. Én nem szeretem a rózsaszínt, fiúsabb vagyok" - mondta testvéréről Marcia.

Szeles Mónika vallomása: soha nem vágyott igazán saját gyerekrehttp://www.life.hu/csalad/20180314-szeles-monika-vallomasa-soha-nem-vagyott-igazan-sajat-gyerekre.htmlSzeles Mónika élete gyermek nélkül is boldog, néhány éve hozzáment a nála 31 évvel idősebb milliárdoshoz, Thomas Golisanóhoz, akivel Floridában élnek. Család--Dancs Annamari új életet kezdett Kerényi Miklós Máté nélkülhttp://www.life.hu/csalad/20180314-dancs-annamari-uj-eletet-kezdett-kerenyi-miklos-mate-kiskero-nelkul.htmlBár Dancs Annamari nem akart szakítani, Kerényi Miklós Máté úgy döntött, kilép a házasságukból. A színésznő először összeomlott a történtek miatt, exe pedig arról többször arról beszélt, házassága kudarca ellenére jó apa és Annamarit is támogatja, amiben csak tudja. CsaládOrigoA húsvét közelebb van, mint gondolnád - Ne várd, hogy a nyuszi hozza meg a hangulatothttp://www.life.hu/csalad/20180313-husveti-keszulodes-tojasfestes-gyerekekkel.htmlHúsvétot sokféleképpen lehet ünnepelni. Vannak, aki Jézus kereszthalálára és feltámadására emlékeznek, vagy épp a locsolkodással egybekötött vendégeskedést élvezik, de a legtöbben - általában a kisgyerekes családok - a tojáskeresést, csokinyuszis meglepetéseket várják. Mindnek van helye, akár egy családon belül is, mi azonban most, csak ezzel az utolsó csoporttal fogunk foglalkozni. CsaládOrigoIgazi bombázó vált Mel B lányábólhttp://www.life.hu/csalad/20180313-igazi-bombazo-valt-mel-b-lanyabol-phoenix-chi.htmlMel B megmutatta nagylányát: Phoenix Chi immár 19 esztendős és igazi bombázó. Család--Ezek az első fotók a svéd királyi család legújabb tagjárólhttp://www.life.hu/csalad/20180313-ezek-az-elso-fotok-a-sved-kiralyi-csalad-legujabb-tagjarol.htmlMegszületett a svéd királyi család legújabb tagja, Magdolna hercegnő és Chris O'Neill harmadik gyermeke. A kicsit Adrienne-nek nevezték el, és már az első fotók is napvilágot láttak róla. Család--Szandi lánya, Blanka 18. születésnapját ünnepli, gyönyörű nővé éretthttp://www.life.hu/csalad/20180313-szandi-lanya-blanka-18-szuletesnapjat-unnepli-gyonyoru-nove-erett.htmlBlanka, Szandi "kislánya" felnőtté cseperedett, gyönyörű nő lett belőle. Édesanyja Instagram-oldalán köszöntötte a jeles nap alkalmából. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.