Szeles Mónika vallomása: soha nem vágyott igazán saját gyerekre

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Kempin -
házasság Szeles Mónika sportoló milliárdos teniszező
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeles Mónika élete gyermek nélkül is boldog, néhány éve hozzáment a nála 31 évvel idősebb milliárdoshoz, Thomas Golisanóhoz, akivel Floridában élnek.

Szeles Mónika, a 90-es évek egyik legnépszerűbb teniszezője mostanában gyakran megfordul Magyarországon. Érthető, hiszen unokatestvére itt él, és sporteseményekre is szívesen hívják. A most 45 esztendős egykori sportoló néhány éve férjhez ment a 76 éves milliárdoshoz, Thomas Golisanóhoz. Állítólag soha nem zavarta őket a korkülönbség, nagyon szeretik egymást. Míg párjának van két gyermeke, ő igazán soha nem vágyott saját csemetékre.

Szeles Mónika idősebb milliárdoshoz ment hozzá Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Kempin

A lánya, Cynthia az egyik legjobb barátnőm. Nekem már nem lesz saját gyerekem úgysem... Valahogy így alakult. A tenisz magányos sport, és én hozzászoktam az egyedülléthez. De nagyon sok ismerősöm csemetéjének én vagyok a keresztanyja. Imádom a gyerekeket, de valójában sose vágytam arra, hogy legyen sajátom." - nyilatkozta a sportoló a BEST magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.