Már csak pár hét van a szülésig: Katalin hercegnő megmutatta hatalmas pocakját

Forrás: AFP/Eddie Mulholland -
Katalin hercegnő terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Smaragdzöld kabátban mutatta meg hatalmas pocakját Katalin hercegnő. Már nincs sok hátra a szülésig, április végén érkezik a harmadik királyi csemete.

A rossz idő sem tartotta vissza Vilmos herceget és Katalin hercegnőt attól, hogy tiszteletüket tegyék a Szent Patrik napi ünnepségen, az ír gárda felvonulásán. A hercegnő egy smaragdzöld Catherine Walker kabátot viselt, amiben jól látszik, hogy mekkorát nőtt a pocakja.

Katalin két évvel ezelőtt is állapotos volt Szent Patrik napján, akkor Sarolta hercegnőt hordta a szíve alatt.

Katalin hercegnő 2015-ben, Szent Patrik napján Forrás: AFP/Eddie Mulholland
Alessandra Ambrosio és Jamie Mazur szakítottak 10 év utánhttp://www.life.hu/sztarok/20180317-alessandra-ambrosio-es-jamie-mazur-szakitottak-10-ev-utan.html A pár már több hónapja nincs együtt, de próbálták titokban tartani a szakításukat. Hogy mi történt, miért válnak el útjaik, azt egyelőre nem tudni. TV + Sztárok--Ítéletidő: több megyében harmadfokúra emelték a figyelmeztetésthttp://www.life.hu/sztarok/20180317-iteletido-tobb-megyeben-harmadfokura-emeltek-a-figyelmeztetest.htmlAz Országos Meteorológiai Szolgálat által szombat délelőtt az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzés szerint Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar, Heves és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében van érvényben a legmagasabb fokú (piros) figyelmeztetés a hófúvás miatt.TV + SztárokKínai sztár lopta el a Neoton számát: perre készül Végvári Ádámhttp://www.life.hu/sztarok/20180317-kinai-sztar-lopta-el-a-neoton-szamat-perre-keszul-vegvari-adam.htmlVégvári Ádám perre készül: egy kínai popsztár lopta el a Neoton együttes Karnevál című számát, és sikert sikerre halmoz vele. TV + Sztárok--Visszavonul Szántó Dávid sportriporter: hátat fordít a médiánakhttp://www.life.hu/sztarok/20180317-visszavonul-szanto-david-sportriporter-hatat-fordit-a-medianak.htmlAbbahagyja a tévézést Szántó Dávid sportriporter - írja az Origo.hu.TV + SztárokOrigoHamarosan férjhez megy a TV2 műsorvezetője, Béres Anett, a ValóVilág egykori sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20180317-hamarosan-ferjhez-megy-a-tv2-musorvezetoje-beres-anett-a-valovilag-egykori-sztarja.htmlBéres Anett a ValóVilágban tűnt fel, most azonban a TV2-n láthatjuk rendszeresen, ő a Hívj és nyerj! háziasszonya. Az egykosi valóságshow-sztárnak nem csak a karrierje, a magánélete is rendben van, alig várja, hogy férjhez menjen.TV + Sztárok--Újabb részletek VV Fanni haláláról: eddig ismeretlen férfit hallgatott ki a rendőséghttp://www.life.hu/sztarok/20180317-ujabb-reszletek-vv-fanni-halalarol-megdobbento-dolgot-allit-a-gyanusitott.htmlVV Fanni feltételezett gyilkosának korábbi ügyvédje meglepő részleteket árult el a gyanúsított vallomásából. Van egy férfi, aki mellette tanúskodott, és azt is elmondta, B. László hogyan jutott be a lány lakásába.TV + Sztárok





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.