Gordon Ramsayről adna ki leleplező könyvet az apósa

"Forrás: TV Paprika " -
leleplezés após könyv botrány Gordon Ramsay
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem titok, hogy Gordon Ramsay és apósa között nem felhőtlen a viszony, hiszen a séf miatt került börtönbe a férfi. Szabadulása után a sértett Chris Hutcheson arra készül, hogy leleplezi Gordon viselt dolgait egy botránykönyvben.

Gordon Ramsay nem a legszimpatikusabb személy a világon, az őt gyűlölők valószínűleg nem is sajnálják a sztárszakácsot azért, amire most az apósa készül ellene. Chris Hutcheson ugyanis éppen egy botránykönyvet készül kiadni a séf viselt dolgairól. Chris és Gordon 12 éven át voltak elválaszthatatlanok, az após irányította ugyanis a séf vállalatát egészen addig, míg ki nem derült, hogy eltűntetett pár milliót a saját számlájára, pontosabban 1,4 millió fontot.

Gordon Ramsay most biztos dühösebb, mint ahogy láthattuk bármelyik műsorában "Forrás: TV Paprika "

Abban az időben Hutcheson szörnyetegnek nevezte Gordont, a séf pedig azzal vágott vissza, hogy apósa egy diktátor. Végül Chris Hutchesonnak a csalás miatt börtönbe is kellett vonulnia, ugyanis a lopáshoz fel kellett törnie veje gépét, hogy elutalhassa magának a pénzeket. Szabadulása után pedig

arra készül, könyvben mesél Gordon állítólagos viselt dolgairól.

Az irományt pedig Chris feleségének cége fogja megjelentetni – írja a Daily Mail. Természetesen Gordon Ramsay dühöng, hiszen épp eleget ártott már apósa a családnak, a lánya, azaz a sztárszakács felesége már nem is áll szóba vele.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.