Liptai Claudia lánya, Panka aranyérmet szerzett a gimnasztika versenyen

2018.03.19. 17:00

Liptai Claudia nagyon büszke lehet 12 éves kislányára, Pankára, aki csapattársaival együtt két aranyérmet is hazahozott egy nemzetközi gimnasztika versenyről.

Mint azt korábban már megírtuk, nemzetközi gimnasztika versenyen Franciaországban versenyzett Liptai Claudia lánya, Panka. A csinos műsorvezető most újabb jó hírekről számolt be a közösségi oldalán: a 12 esztendős tehetség csapattársaival együtt két aranyérmet is szerzett a hétvégén. Azt írta, nagyon büszke lányára, aki az iskola után sem nyomkodja a telefonját, hanem órákon át kitartóan képes edzeni.

Liptai Claudia és lánya, PankaForrás: Álomutazó

"Véget ért a verseny Franciaországban. Fantasztikusan szerepeltek a magyar versenyzők. Panka két aranyérmet is elhozott a csapattársaival együtt. Köszönjük az edzőknek és a segítőinek a felkészítést. De elsősorban a gyerekeké az érdem. Ők azok akik minden nap iskola után nem a kanapéban ülve a telefonjaikat nyomkodják, hanem akár hulla fáradtan is edzenek órákon át. Köszönöm kislányom a kitartásod, az elhivatottságod. Büszke vagyok rá, hogy ilyen csapat képviselte hazánkat." - olvasható Claudia Facebook-oldalán.

Liptai ClaudiaGesztesi Pankagimnasztikaversenyaranyérem