Cooky és párja, Debóra a gyermeknevelés első időszakáról mesélt

párkapcsolat Cooky szülés család szerelem szülők gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cooky azt állítja: otthona most lett igazi otthon, hogy párja, Debóra és közös gyermekük, Kevin is benne élnek. Azt mondja, már profi a pelenkázásban, és már egy második gyermek is szóba került közöttük.

"Jólesik itt pepecselgetni, alakítgatni a dolgokat. Számomra a fűnyírás, a kerti munka is kikapcsolódás. De minden azzal nyert értelmet, hogy most a kis családommal lakunk itt együtt. Eddig a házam volt, most viszont igazi otthon" - mesélte a Story magazinnak adott interjúban Cooky, aki párjával Debórával és közös gyermekükkel, Kevinnel él a házban, amelyet - mint mondta - tökéletesnek érez.

Cooky és párja élvezik a gyermeknevelést Forrás: Story magazin

A lapnak arról is mesélt, hogy egyelőre Kevin inkább rá hasonílt, azonban szeretné idővel Debóra vonásait is felfedezni rajta. "Közben pedig dolgozunk egy kis testvéren, hátha összejön egy hugica" - mondta Cooky. Debóra hozzátette: egy-két év múlva jöhet náluk egy újabb baba nemcsak azért, mert Kevinnek jó lenne egy testvér, hanem azért is, mert utána szeretne újra dolgzni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.