Trokán Anna baba terhesség család gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindössze kilenc hónapja született meg Trokán Anna kisfia, Károly, de a szép színésznő és párja már a következő babát tervezi.

Trokán Annának mindössze kilenc hónapja született meg kisfia, Károly, de a színésznő már bele is vetette magát a munkába: babahordozóval a hátán próbál a színházban következő színdarabjához.

Papadimitriu Athina és Trokán Péter idősebb lánya most a FEM3 Caféban mesélt arról, hogy párjával nagyon szeretnének egy második kisbabát.

Nagyon szeretnénk kistesót. Nekem is van testvérem, Nórival csak két év van köztünk, a párom, Karesz és a bátyja, Zoli között talán még kevesebb is. Mindenképp szeretnénk testvért, és nem szeretnénk, hogy sok idő legyen kettőjük között. Persze most még szoptatok, ez még nem kivitelezhető, de hamarosan." - mondta sejtelmesen a színésznő.

Mégis Tyga volna Kylie Jenner gyermekének az apja? Ezt terjesztik!http://www.life.hu/sztarok/20180328-megis-tyga-volna-kylie-jenner-gyermekenek-az-apja-ezt-terjesztik.htmlAlig jött a világra Kylie Jenner gyermeke, máris egy botrány kellős közepébe került: az ő apjának kilétét találgatják az emberek, sokak szerint ugyanis nem Travis Scott nemzette, hanem még Kylie előző barátja. TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra az ország legszexibb műsorvezetője a Life.hu olvasói szerint http://www.life.hu/sztarok/20180328-ordog-nora-az-orszag-legszexibb-musorvezetoje-a-life-hu-olvasoi-szerint.htmlA Life.hu olvasói az elmúlt hetekben arról szavazhattak, kit tartanak az ország legszexibb műsorvezetőjének: Ördög Nóra győzött. TV + Sztárok--Esztergályos Cecília nem alszik közös hálószobában férjévelhttp://www.life.hu/sztarok/20180328--esztergalyos-cecilia-nem-alszik-kozos-haloszobaban-ferjevel.htmlEsztergályos Cecília Hajdú Péternek mesélt arról, miért nem alszik egy hálószobában férjével, noha még mindig működik házasságuk. TV + Sztárok--Gáspár Evelint nem utasította vissza egy munkáltató sem az édesapja miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180328-gaspar-evelint-nem-utasitotta-vissza-munkaltato-edesapja-miatt.htmlGáspár Evelinről szárnyra kapott az a pletyka, miszerint elutasította egy munkáltató édesapja miatt. Győzik lánya most tiszta vizet öntött a pohárba és leszögezte, nem történt ilyesmi. TV + SztárokOrigoKommentháború alakult ki Berki Krisztián újabb posztja alatthttp://www.life.hu/sztarok/20180328-kommenthaboru-alakult-ki-berki-krisztian-ujabb-posztja-alatt.htmlBerki Krisztián újabb, kedvesével, Katona Renátával közös fotót osztott meg Facebook-oldalán, azonban a kommentelők nem voltak kíméletesek vele. Volt, aki durván beszólt neki, azonban ő sem hagyta annyiba, kommentháború alakult ki. TV + SztárokOrigoSebestyén Balázs elmenekült Rubint Rékáék előlhttp://www.life.hu/sztarok/20180328-sebestyen-balazs-elmenekult-rubint-rekaek-elol-zanzibar.htmlÚgy tűnik, nem jön össze a közös zanzibári szelfi Sebestyén Balázsnak és Rubint Rékának, a műsorvezető ugyanis kicsekkolt abból a hotelből, ahol a fitneszlady 300 fős csapatával megszállt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.