Nánási Pál büszke Ördög Nórára, amiért idén is ő lett a legjobb női műsorvezető

Fotó: M. Schmidt János/Origo -
műsorvezető Nánási Pál sírás Ördög Nóra Televíziós Újságírók Díja
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra immár negyedszer vehette át a legjobb női műsorvezetőnek járó díjat, férje, Nánási Pál pedig elképesztően büszke ezért rá!

Nánási Pál természetesen elkísérte a fogszabályzós Ördög Nórát a Televíziós Újságíró Díjának átadására, ahol ismét ő vehette át a legjobb női műsorvezetőnek járó elismerést. Idén negyedik alkalommal ítélték neki, ő pedig annyira elérzékenyült, hogysírva is fakadt a színpadon. A férje természetesen büszke volt rá azért, hogy megint nyert, Insatgram-oldalán meg is mutatta, mennyire.

Nánási Pál büszke feleségére Fotó: M. Schmidt János/Origo

Jó volt látni ismét, ahogy bőg a meghatódottságtól. Sírj Anya, sírj"

Nánási Pál (@palnanasi) által megosztott bejegyzés,

Nádai Anikó és VV Aurelio szakítottak? Eltűntek a közös fotók!http://www.life.hu/sztarok/20180329-nadai-aniko-es-vv-aurelio-szakitottak-eltuntek-a-kozos-fotok.htmlMindenki megdöbbent, amikor Nádai Anikó és VV Aurelio bejelentették, hogy egy párt alkotnak, mistanra azonban eltűntek közös képeik a közösségi oldalakról: ez a szakítás jele? TV + SztárokOrigoBalázs Klári kétszer majdnem megfulladt, azóta kerüli a mély vizethttp://www.life.hu/sztarok/20180329-balazs-klari-ketszer-majdnem-megfulladt-azota-keruli-a-mely-vizet.htmlMár kétszer menekült meg a halált torkából Balázs Klári. Mindkétszer majdnem vízbe fulladás volt az ok, hisz abban, hogy ezek nem véletlenül történtek vele. TV + SztárokOrigoGyurta Dani visszavonulása a testvérét, Gergelyt is megleptehttp://www.life.hu/sztarok/20180329-gyurta-dani-visszavonulasa-a-testveret-gergelyt-is-meglepte.htmlKét napja jelentette be visszavonulását Gyurta Dani. Kiderült, hogy nem csak a szurkolóit döbbentette meg ezzel, de még saját testvére, Gergely is meglepődött a döntésén. TV + Sztárok--Oszter Alexandra békülne apja szomszédaival, a diósjenőiekkelhttp://www.life.hu/sztarok/20180329-oszter-alexandra-bekulne-a-diosjenoiekkel-oszter-sandor.htmlOszter Alexandra békülni szeretne a diósjenői lakosokkal, legalábbis ez derült ki egyik friss bejegyzéséből. TV + SztárokOrigoTilla nem érti, Majkát miért nem jelölték a Televíziós Őjságírók Díjátadójánhttp://www.life.hu/sztarok/20180329-tilla-nem-erti-majkat-miert-nem-jeloltek-a-televizios-ojsagirok-dijatadojan.htmlTill Attila vehette át a legjobb férfi műsorvezetőnek járó díjat, és bár nagyon boldog volt, a Life.hu riporterével, Domszky Lászlóval megosztotta kifogását is a díjjal kapcsolatban. TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra lett a legjobb műsorvezető: elsírta magát a díj átvételekorhttp://www.life.hu/sztarok/20180329-ordog-nora-lett-a-legjobb-musorvezeto-elsirta-magat-a-dij-atvetelekor.htmlIdén is átadták a Televíziós Újságírók Díját, és ezúttal is Ördög Nóra nyerte a legjobb műsorvezetőnek járó elismerést. Idén negyedszer vehette át ezt a kitüntetést, a Life.hu riportere, Domszky László pedig kifaggatta őt arról, milyen érzés, hogy ismét neki ítélték a díjat. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.