Istenes Bence hónapokra elhagyja családját: ő vezeti a Survivor következő szériáját

Fotó: Adrián Zoltán/Origo -
Csobot Adél műsorvezető Istenes Bence Survivor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaszal jön a Survivor újabb szériája, amit megint Istenes Bence vezet. A forgatások hamarosan elkezdődnek, ez pedig azt jelenti, hogy Bencének megint el kell hagynia a csaláját jó pár hétre. A műsorvezető a Blikknek mesélt arról, milyen nehéz neki távol a családjától.

"A Survivor az egyik kedvenc tévés formátumom, nagyon várom a forgatást. Viszont az rettentően megvisel, hogy ilyen sok időre el kell válnom a családomtól. Nátán nagyon apás, nem szeretném, hogy csalódás érje, hogy az apukája itt hagyja. Még van néhány hét az indulásig, de már most sok az álmatlan éjszakám emiatt. Adél nagyon jó anyuka, és egyedül is tökéletesen helytáll a gyereknevelésben, így biztosan nem fog komolyabb gondot okozni a távollétem, mégis nehéz lesz az elválás. Ahogy tavaly, idén is naponta többször beszélünk majd, vagy videotelefonálunk, így Nátán mindennap fogja látni az apukáját" - mondta Bence a lapnak.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.