Új kemencéjében készíti húsvéti menüjét Bangó Margit

bárány menü húsvét Bangó Margit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kossuth-díjas művésznő húsvétkor avatja fel azt a kemencét, melyet családja ajándékozott neki. Bangó Margit azt is elárulta, mit főz a családjának. 

"Egy tizennégy kilós bárányt vettünk, amit jól bepácolunk és napokig érlelünk. Rengeteg fűszert használok: jó sok fokhagyma, rozmaring és zöldfűszer kerül a húsra. A kemencét húsvét reggelén előmelegítjük, és addig sütjük a bárányt, amíg omlós nem lesz. Ez az étel egyszerű és nagyszerű" - mondta el a Ripostnak Bangó Margit.

Forrás: MTI/Czimbal Gyula

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.