Angelina Jolie és Brad Pitt megállapodott a válásról: a gyerekek felügyeletét is megosztják

Forrás: AFP/Carl Court -
Brad Pitt válás Angelina Jolie felügyelet gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, hogy a 21. század eddigi legnagyobb sztárválása fordulóponthoz ért: Brad és Angelina megegyeztek.

Angelina Jolie és Brad Pitt lassan két éve jelentették be a nyilvánosságnak, hogy nem folytatják a házasságukat. Szakításuk meglehetősen nagy vihart kavart, és egy igazi tornádóval folytatódott: a színésznő sok mindennel megvádolta Bradet, a többi között a gyerekek bántalmazásával is. A nyomozás ebben az ügyben lezárult, és nem találták helytállónak a színésznő állításait, ettől azonban a gyerekeket még nem engedte Angelina Brad közelébe.

A válás végre a végére ér Forrás: AFP/Carl Court

A harc tovább folyt, ám most úgy tűnik, hogy nyugvópontra érkeztek. Állítólag az egykori házastársaknak sikerült megállapodniuk: megegyeztek a gyerekek felügyeletéről. Angelina Jolie engedett, így Bradnek is lesz felügyeleti joga, és közösen dolgozzák ki a munkájuk miatti logisztikát - írja a Mirror.

Állítólag Brad Pitt titokban Jennifer Anistonnal találkozgat

Brad Pitt és felesége, Angelina Jolie 2016-ban jelentették be a válásukat, idén pedig Jennifer Aniston és Justin Theorux tájékoztatták arról az embereket, hogy vége a kapcsolatuknak. A rajongók egy része szomorú volt a szakítások miatt, mások azonban egy új lehetőségtől váltak rendkívül izgatottá: Jennifer Aniston és Brad Pitt újra együtt lehet! Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.