Kapócs Zsóka elárulta, mi okozott pánikot a gyermeke születése után

Forrás: Facebook/Kapócs Zsóka -
Születés Kapócs Zsóka etetés gyermek pánik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kapócs Zsóka gyermeke egy hete jött a világra, egészséges és szép kisfiú, de azért okozott egy kis fejtörést és aggodalmat a szüleinek. Kapócs Zsóka elárulta, miért pánikoltak.

Egy hete adott életet első gyermekének Kapócs Zsóka, előtte azonban évekig próbálkozott a teherbe eséssel. Az eredménytelenség ellenére azonban nem adta fel, végül betegsége ellenére sikerült a csoda. A modell és párja a Borisz nevet választották közös kisfiuknak, akiről Zsóka a Mokkában mesélt először.

Kapócs Zsóka boldog anyuka, bár kisfia okozott némi pánikot Forrás: Facebook/Kapócs Zsóka

„Pontosan egy héttel ezelőtt érkezett a világra császármetszéssel, úgyhogy most már itthon vagyunk egy pár napja. És ő szerintem egy nagyon jó baba, nincs összehasonlítási alapom, de keveset sír, ha megetetjük, időben visszafekszik" – kezdte Zsóka újdonsült tapasztalatainak megosztását. Elárulta, hogy kisfiából nem lesz celebbaba, de annyit azért megoszt a nyilvánossággal, hogy 2940 grammal és 52 centivel született, de sokat fogyott a világra jövetele után.

Mikor hazajöttünk a kórházból, már csak 2600 volt,

„Már szépen eszik és fejlődik"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.