Nem Németországban szüli meg második babáját Csobot Adél

Csobot Adél A Nagy Duett szülés Magyarország Németország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mozgalmas életet élnek Istenesék mostanában: második babájukat várják, Bence pár hét múlva a világ másik felére utazik a Survivor miatt, Adélt pedig gömbölyödő pocakjával haramosan A Nagy Duett színpadán láthatjuk.

A fiatal anyuka reméli, hogy jól bírja majd a strapát, pont úgy, amikor a Sztárban sztár alatt Nátánnal volt terhes. A mostani munkát kicsit nehezíti azonban, hogy már mellette van egy majdnem két éves totyogó is, akiről gondoskodnia kell .

Csobot Adél második babája is Magyarországon születik Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Igaz, ennyiben eltérnek a körülmények a Sztárban sztárhoz képest, de azért nagyon szerencsés helyzetben vagyok, mert van segítségem. Egy jól bevált rendszerben működöm, működünk. Ezért is remélem, hogy jó sokáig eljutunk majd Rózsa Gyurival. A verseny ideje alatt itthon leszek, ez csak így kivitelezhetô. Most csak a Duettre koncentrálok, hogy Gyurival minél előbb megtaláljuk a közös hangot, jó dalokban bizonyíthassunk, szórakoztassuk a nézőket. Nyilván a verseny alatt nagyon sok elfoglaltságunk lesz a hét folyamán, ezt nem lehet másképp megoldani. Eleve a baba miatt is hazajöttem volna. Itthon fogok szülni is, minden ugyanúgy megy majd, mint Nátánnál. Ugyanannál az orvosnál születik a második babánk is" - mondta Adél a Borsnak.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.