A kis Mendel megérkezése hozta újra össze Szabó Zsófit és édesanyját

Forrás:facebook/Szabó Zsófi -
Szabó Zsófi unoka anya kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi és édesanyja kapcsolatában nagy törés volt, Pálma ugyanis nem akarta elfogadni, hogy lánya roma fiúhoz megy hozzá. Az unoka érkezése azonban mindent megváltoztatott.

Szabó Zsófi és édesanyja nem voltak mindig jóban: hónapok teltek el úgy, hogy nem is beszéltek. Pálma ugyanis nem volt hajlandó elfogadni lánya választottját, nem akart belenyugodni abba, hogy Zsófi roma fiúhoz megy hozzá. Zsófi gyermekének, Mendelnek a születése azonban mindent megváltoztatott, ez mentette meg kettőjük kapcsolatát. Pálma odaadó és bármikor ugrasztható nagymama.

Szabó Zsófi és édesanyja Pálma asszony Forrás:facebook/Szabó Zsófi

"Amikor Zsófi forgatni megy, mindig én vagyok az unokámmal. Szerencsére fel sem merül, hogy bébiszitterre bízzák, én nem dolgozom, szabadidőm van bőven, és ki másra fordítanám, ha nem az egyetlen unokámra" - mondta a Story Magazinnak Pálma, aki a Mendel körüli teendőkben Zsófi utasításait követi. "A lányom a kisfiú édesanyja, neki kell meghatároznia, milyen legyen a gyerek napirendje, egyáltalán hogyan szeretné nevelni" - tette hozzá a nagymama.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.