Fejős Éva eloszlatta a házasságáról szóló pletykákat: videó

Fejős Éva házasság pletyka video
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány hónappal ezelőtt röppent fel a hír: a 49 évesen anyukává váló írónőt, Fejős Évát elhagyta a férje. Állítólag egy harmadik fél miatt, akivel a sztárt együtt látták. Éva most tiszta vizet öntött a pohárba.

Fejős Éva néhány hónappal ezelőtt magánéleti válsága miatt került a címlapokra: azt olvashattuk, hogy férje elhagyta az írónőt, hűtlensége miatt. Akkor Éva nem reagált a vádakra, férje viszont nem tagadta a történteket.

Most viszont Fejős a Ripost kameráinak mesélt az igazságról, valamint csodaszép, új otthonát is megmutatta.

Sztárapák, akiknek 40 éves koruk után született meg első gyermekükhttp://www.life.hu/csalad/20180408-sztarok-akiknek-40-eves-koruk-utan-szuletett-meg-elso-gyermekuk-hires-apak.htmlÉletkor tekintetében a szülővé válás, mint ahogy a házasságkötés is egyre jobban kitolódik. Korábban már írtunk a 40 év felett gyermeket vállaló magyar és külföldi sztárhölgyekről, most következzenek a híres férfiak – bár az ő biológiai órájuk nem ketyeg olyan gyorsan. Család--Gáspár Győző visszavonul és felesége, Bea karrierjét egyengetihttp://www.life.hu/csalad/20180410-gaspar-gyozo-visszavonul-es-felesege-karrierjet-egyengeti.htmlGáspár Győző döntött: saját karrierje helyett felesége, Bea útját fogja egyengetni.Család--A jó munkatársak, főnök és környezet aranyat ér – Ilyen egy szuper munkahelyhttp://www.life.hu/csalad/20180409-a-jo-munkatarsak-fonok-es-kornyezet-aranyat-er-a-jo-munkahely-ismervei.htmlA jó munkahely sokféle lehet, attól függően, hogy milyen a személyiséged, valamint milyen a munkaköröd. Csend és béke, vagy épp pezsgő, kreatív környezet kell-e ahhoz, hogy a legjobb tudásod szerint elvégezd a feladatodat. Vannak azonban egyetemes jó munkahely jellemzők, ezeket vesszük most sorra.CsaládEzért nem lett saját gyermeke Zalatnay Saroltánakhttp://www.life.hu/csalad/20180409-ezert-nem-lett-sajat-gyermeke-zalatnay-saroltanak-orokbefogadas.htmlZalatnay Sarolta élete úgy alakult, hogy nem lett saját gyermeke, ezért orvosai javaslatára egy kislányt fogadott örökbe. Most élete egyik legnehezebb időszakáról vallott. CsaládOrigoGyermeked kiegyensúlyozott felnőttkorához csupán négy dolog kellhttp://www.life.hu/csalad/20180405-gyermeked-kiegyensulyozott-felnottkorahoz-csupan-4-dolog-kell.htmlA gyermeknevelés több mint tisztességgel ellátni a szülői feladatokat. Fontos, hogy olyan gyermekkort biztosítsunk, mely megfelelő alapot szolgáltat a kiegyensúlyozott és magabiztos felnőttkorhoz. A hitelesség, nyíltság és az együtt eltöltött minőségi idő az elsők közt szerepel, de nézzük meg pontokba szedve, hogy mik is alapvető dolgok, melyeket gyermekedért meg kell tenned. Ezeket nem mi, hanem szülőtársaitok állították össze. CsaládOrigoElkészültek az első babafotók Kapócs Zsóka kisfiárólhttp://www.life.hu/csalad/20180406-elkeszultek-az-elso-babafotok-kapocs-zsoka-kisfiarol-borisz.htmlKapócs Zsóka párnapos kisfiához profi fotós érkezett, hogy elkészítse a baba első fotósorozatát. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.