Megszületett Khloé Kardashian kislánya

Forrás: Instagram/khloekardashian -
Születés kislány Khloé Kardashian gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét bővült Kardashianék famíliája: Khloé a hírek szerint életet adott első gyermekének, egy kislánynak, akinek még nevet nem választottak, de biztos nem lesz hétköznapi.

Kardashianék népes családja újabb taggal bővül, ugyanis a kiszivárgott információk szerint Khloé Kardashian életet adott első gyermekének. A kislány helyi idő szerint csütörtök reggel 4 körül született egy clevelandi kórházban. Természetesen az egész család támogatta Khloét a szülés alatt, és persze a büszke apuka, Tristan Thompson is ott volt.

Khloé Kardashian életet adott gyermekének Forrás: Instagram/khloekardashian

Azt nem tudjuk, hogy milyen most Khloé és Thompson között a viszony, a napokban derült ki ugyanis, hogy az amerikaifutball-játékost nem olyan rég más nőkkel kapták rajta, az esetekről pedig videó is készült... Valószínűleg későbbre tartogatják a kínos felvételek átbeszélését, most minden figyelem a kislányra összpontosul, aki még nem kapott nevet – írja a TMZ.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.