Istenes Bence hamarosan elutazik a Survivor forgatására: sírva búcsúzott családjától

Forrás: Instagram/Istenes Bence -
búcsú Istenes Nátán Istenes Bence család sírás Survivor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét el kellett búcsúznia Istenes Bencének családjától, hiszen idén is ő lesz a Survivor műsorvezetője. Hosszú hetekig nem látja majd szeretteit, sírva köszönt el tőlük.

Habár Istenes Bence imádja a Survivort, és boldogan mondott igent az idei évad műsorvezetésére is, vegyes érzelmekkel vág neki a forgatásnak. Akkor ugyanis, amikor elvállalta az újabb forgatást még úgy volt, Adél és kisfia is vele tartanak. Időközben azonban kiderült, hogy szerelme ismét várandós, így ismét el kell válniuk egymástól. Istenes Bence sírva búcsúzott.

Istenes Bence hamarosan elutazik a Survivor forgatására Forrás: Instagram/Istenes Bence

Arra keltem, hogy sírok és búcsúzok Nátántól,

Szandi élő adásban fakadt dalra nővérével, Vikivel: videóhttp://www.life.hu/csalad/20180417-szandi-elo-adasban-fakadt-dalra-noverevel-vikivel-video.htmlSzandi és testvére, Viki között mindig is nagyon szoros volt a kapcsolat és most arra is vállalkoztak, hogy élő adásban fakadjanak dalra közösen. CsaládOrigoKészülj az érettségire! - 5 tipp, hogy könnyebben menjen a tanuláshttp://www.life.hu/csalad/20180416-keszulj-az-erettsegire-5-tipp-hogy-konnyebben-menjen-a-tetelek-tanulasa.htmlAz életed egy hatalmas fordulóponthoz érkezett. Lassan végleg magad mögött hagyod a gyermekkort, és továbbtanulsz, vagy épp munkába állsz. Ám, mielőtt a gondtalannak hitt felnőttkor ajtaján bekopogtathatnál, még vár rád egy nagy kihívás, az érettségi. CsaládOrigoVictoria Bekcham Eva Longoria buliján mulatott kislányával, Harperrelhttp://www.life.hu/csalad/20180417-victoria-bekcham-eva-longoria-bulijan-mulatott-kislanyaval-harperrel.htmlEva Longoria buliján vett részt a Bekcham házaspár, akik kislányukat, Harpert is magukkal vitték. Victoria Beckham pedig erről közösségi oldalán is posztolt. Nagyon aranyosak együtt. Család--Katherine Heigl családja nélkül szomorkodikhttp://www.life.hu/csalad/20180417-katherine-heigl-csaladja-nelkul-szomorkodik-maganyos.htmlMunkája miatt Katherine Heigl-nek pár napra el kellett hagynia családját. Szerencsére nem marad sokáig magányos a színésznő, férje hamarosan meglátogatja őt a gyerekekkel. Család--Megszületett John Stamos kisfia, Billy: cuki fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180416-megszuletett-john-stamos-kisfia-billy-cuki-foto.htmlA Bír-lak című sorozat sztárja, John Stamos örömhírről számolt be a közösségi oldalán: megszületett első gyermeke, Billy. Család--Pál Dénes apa leszhttp://www.life.hu/csalad/20180416-pal-denes-apa-lesz.htmlAz énekes a közösségi oldalán jelentette be a nagy hírt.CsaládFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.