Levelet írt a Fogtündérnek a magyar kislány: kedvesen megfenyegette

Forrás: Shutterstock -
fogtündér magyar kislány levél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Róza úgy döntött, nem vár tovább a késlekedő Fogtündérre. Tollat ragadott, és figyelmeztette, mi a következő lépés, ha a héten nem érkezik meg. 

Rózának egyszerűen elfogyott a türelme, ami érthető, hiszen már egy hónapja várja, hogy megérkezzen hozzá a Fogtündér. Úgy döntött, kézbe veszi a dolgok irányítását és levelet írt a tündérnek. Tulajdonképpen a kislány kedvesen megfenyegette a Fogtündért. A levelet a szülők tették közzé a Facebookon.

Levelet írt a Fogtündérnek a magyar kislány: kedvesen megfenyegette Forrás: Shutterstock

A kommentelők persze imádták a levelet. „Hibátlan! Tömör helyzetértékelés, lényeg kiemelése, határidő szabása, következmények ismertetése, mindez barátságos hangnemben" - írta egyikük. A 24.hu felvette a kapcsolatot Róza édesapjával, aki kérdésükre közölte, azóta megérkezett a Fogtündér.

"Igen, és bőségesen kompenzálta Rózát, valószínűleg megrettent a pertől" – mondta Zoltán, Róza édesapja, aki azt is elárulta, ügyvéd ismerősük ingyen vállalta volna Róza képviseletét, ugyanis nemrég esett át egy fájdalmas fogfájáson.

Istenes Bence hamarosan elutazik a Survivor forgatására: sírva búcsúzott családjátólhttp://www.life.hu/csalad/20180418-istenes-bence-hamarosan-elutazik-a-survivor-forgatasara-sirva-bucsuzott-csaladjatol.htmlIsmét el kellett búcsúznia Istenes Bencének családjától, hiszen idén is ő lesz a Survivor műsorvezetője. Hosszú hetekig nem látja majd szeretteit, sírva köszönt el tőlük. CsaládOrigoSzandi élő adásban fakadt dalra nővérével, Vikivel: videóhttp://www.life.hu/csalad/20180417-szandi-elo-adasban-fakadt-dalra-noverevel-vikivel-video.htmlSzandi és testvére, Viki között mindig is nagyon szoros volt a kapcsolat és most arra is vállalkoztak, hogy élő adásban fakadjanak dalra közösen. CsaládOrigoKészülj az érettségire! - 5 tipp, hogy könnyebben menjen a tanuláshttp://www.life.hu/csalad/20180416-keszulj-az-erettsegire-5-tipp-hogy-konnyebben-menjen-a-tetelek-tanulasa.htmlAz életed egy hatalmas fordulóponthoz érkezett. Lassan végleg magad mögött hagyod a gyermekkort, és továbbtanulsz, vagy épp munkába állsz. Ám, mielőtt a gondtalannak hitt felnőttkor ajtaján bekopogtathatnál, még vár rád egy nagy kihívás, az érettségi. CsaládOrigoVictoria Bekcham Eva Longoria buliján mulatott kislányával, Harperrelhttp://www.life.hu/csalad/20180417-victoria-bekcham-eva-longoria-bulijan-mulatott-kislanyaval-harperrel.htmlEva Longoria buliján vett részt a Bekcham házaspár, akik kislányukat, Harpert is magukkal vitték. Victoria Beckham pedig erről közösségi oldalán is posztolt. Nagyon aranyosak együtt. Család--Katherine Heigl családja nélkül szomorkodikhttp://www.life.hu/csalad/20180417-katherine-heigl-csaladja-nelkul-szomorkodik-maganyos.htmlMunkája miatt Katherine Heigl-nek pár napra el kellett hagynia családját. Szerencsére nem marad sokáig magányos a színésznő, férje hamarosan meglátogatja őt a gyerekekkel. Család--Megszületett John Stamos kisfia, Billy: cuki fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180416-megszuletett-john-stamos-kisfia-billy-cuki-foto.htmlA Bír-lak című sorozat sztárja, John Stamos örömhírről számolt be a közösségi oldalán: megszületett első gyermeke, Billy. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.