Katalin hercegné kijött a kórházból, megmutatta az újszülött herceget

anyaság Erzsébet királynő herceg szülés Katalin hercegné Vilmos herceg kórház várandósság újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegné világra hozta harmadik gyermeket, az újszülött herceget pedig már meg is mutatták a sajtó képviselőinek. Katalin szerény mosollyal fogadta a gratulációkat karján a csecsemővel. 

Katalin hercegné csodásan festett, amikor a királyi szokásoknak megfelelően kilépett a kórházajtón újszülött gyermekével, akit hétfőn, londini idő szernt 11 óra 1 perckor hozott a világra.

Az ifjú herceg Vilmos és Katalin harmadik gyermeke, első szülött fiuk, György herceg, második gyermekük pedig Sarolta hercegnő. Őket követi az öröklési sorban az újszülött csecsemő, aki már most belekóstolhatott abba, mekkora érdeklődés övezi majd minden lépését, hiszen már születése pillanatában is ott tolongott a nemzetközi sajtó a kórház előtt.

Vilmos, Katalin, újszülött Forrás: People

Újra Diana nyomdokaiba lépett Katalin hercegné: piros ruhában mutatta be az újszülött herceget


György herceg születésekor az egész világ sejtette, hogy Katalin Diana nyomdokaiban fog járni, amikor bemutatják a kis trónörököst. Sarolta hercegnő bemutatásánál már nem volt efféle elvárás, a harmadik gyermek születésénél végképp nem. Katalin azonban mindenkit meglepett: ahogy Diana, ő is piros ruhában mutatta be második fiúgyermekét.

Katalin hercegné világra hozta harmadik gyermekéthttp://www.life.hu/csalad/20180423-katalin-hercegne-vilagra-hozta-harmadik-gyermeket.htmlMegszületett a brit királyi család legújabb tagja. György herceg és Sarolta hercegnő után megszületett Vilmos herceg és Katalin hercegné harmadik gyermeke, aki kisfiú lett. Család--Megszületett Vasvári Vivien második gyermeke: nagyon örül a luxusfeleséghttp://www.life.hu/csalad/20180423-megszuletett-vasvari-vivien-masodik-gyermeke-nagyon-orul-a-luxusfeleseg.htmlVasvári Vivien életet adott második gyermekének. Az örömhírről Instagram-oldalán számolt be a luxusfeleség. Család--Rendelj okosan a netről! – Fontos tudnivalók, hogy ne érjen csalódáshttp://www.life.hu/csalad/20180420-rendelj-az-interneten-okosan-fontos-tudnivalok-hogy-ne-erjen-csalodas.htmlEgyre többen vásárolunk az interneten keresztül. Webáruházak, online piacterek, vagy épp adok-veszek Facebook csoportok kínálják a lehetőségét annak, hogy gyorsan és kényelmesen beszerezhessük mindazt, amire szükségünk van, vagy épp nincs. Most segítünk, hogy jó döntéseket hozhass, és minimálisra csökkentsd a csalódás esélyét. Online vásárlásra fel! CsaládOrigoKatalin hercegé vajúdik: bevitték a kórházbahttp://www.life.hu/csalad/20180423-katalin-hercege-vajudik-bevittek-a-korhazba.htmlA Kensington Palota a közösségi oldalon közölte: Katalin hercegné vajúdik, bevitték a kórházba. Család--Erdei Zsolt bevallotta, nem vállalna még egy gyerekethttp://www.life.hu/csalad/20180423-erdei-zsolt-bevallotta-nem-vallalna-meg-egy-gyereket.htmlAz egykori sportoló megszenvedte két kisebb gyermekének a születését, hiszen mindketten korábban jöttek a világra, és sokáig lélegeztetőgépre voltak kapcsolva. Habár már mindketten erősek és egészségesek Erdei Zsolt úgy érzi, nem vállalna több gyereket.Család--Luxus Vivi a szülőszobáról posztolt: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180423-luxus-vivi-a-szuloszobarol-posztolt-foto.htmlA Feleségek Luxuskivitelben Vivije a szülőszobáról posztolt: ilyen körülmények között ad életet második gyermekének. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.