Vasvári Vivien megmutatta második gyermekét, a kis Fecsót

anyaság Születés Vasvári Vivien szülés Fecsó Feleségek luxuskivitelben kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kórházból posztolt képet Vasvári Vivien, aki a napokban hozta világra második gyermekét, a kis Fecsót. A fotón a csecsemő is látható.

"Sziasztok! El sem tudom mondani, hogy mennyire boldog vagyok! Tegnap este világra jött a kis Fecsó. Mindenki nagyon jól van, Ariana is nagyon boldog, hogy megérkezett a kistesója, nagyon nagy a boldogság most nálunk! Mindenkinek szép napot kívánunk: Fecsók, Ariana, Vivi" - írta ahhoz a fotóhoz Vasárvári Vivien, amelyet Facebook-oldalára töltött fel, és amelyen az újszülött csecsemő is látható.

A Feleségek luxuskivitelben szereplője a szülőszobából is osztott meg képet. Hatalmas mosollyal várta, hogy világra hozza második gyermekét.

A pöttöm Fecsóról készült fotót ide kattintva nézheted meg.

Vasvári Vivien és kilánya, Ariana Forrás: instagram.com/vasvarivivien
Rendelj okosan a netről! – Fontos tudnivalók, hogy ne érjen csalódáshttp://www.life.hu/csalad/20180420-rendelj-az-interneten-okosan-fontos-tudnivalok-hogy-ne-erjen-csalodas.htmlEgyre többen vásárolunk az interneten keresztül. Webáruházak, online piacterek, vagy épp adok-veszek Facebook csoportok kínálják a lehetőségét annak, hogy gyorsan és kényelmesen beszerezhessük mindazt, amire szükségünk van, vagy épp nincs. Most segítünk, hogy jó döntéseket hozhass, és minimálisra csökkentsd a csalódás esélyét. Online vásárlásra fel! CsaládOrigoMegszületett Dwayne Johnson második kislánya is: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180423-megszuletett-dwayne-johnson-masodik-kislanya-is-foto.htmlDwayne Johnson kislánya is ma látta meg a napvilágot, Katalin és Vilmos harmadik babájához hasonlóan. A színész egy meghitt fotóval tudatta boldogságát. Család--Varró Dániel és az informatika önpromóciója, avagy ingyenes verseskötet gyerekeknekhttp://www.life.hu/csalad/20180422-varro-daniel-es-az-informatikai-szakmak-ingyenes-verses-kotet-gyerekeknek.htmlHa ma megkérdeznénk egy kisgyereket, hogy mi akar lenni felnőttként, korántsem biztos, hogy a várt válaszokat kapnánk, mint a tűzoltó, autóversenyző, orvos, vagy épp tanár. A gyerekek első körben azon szakmák iránt kezdenek el érdeklődni, melyet van lehetőségük némiképp testközelből is megismerni, vagy amivel gyakran találkoznak. Itt az ideje tágítanod a látókörét! Mutatunk egy ingyen letölthető könyvet, mely egyszerre ismeretterjesztő olvasmány, színező füzet és Varró Dániel minimál verses kötete. CsaládOrigoSzerelmes szelfit posztolt férjével Varga Iza: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180423-szerelmes-szelfit-posztolt-ferjevel-varga-iza-foto.htmlVarga Iza immár 22 éve él együtt boldogságban férjével, akivel most az évforduló alkalmából egy közös szelfit is készített. Család--Katalin hercegné kijött a kórházból, megmutatta az újszülött hercegethttp://www.life.hu/csalad/20180423-katalin-hercegne-kijott-a-korhazbol-megmutatta-az-ujszulott-herceget.htmlKatalin hercegné világra hozta harmadik gyermeket, az újszülött herceget pedig már meg is mutatták a sajtó képviselőinek. Katalin szerény mosollyal fogadta a gratulációkat karján a csecsemővel. CsaládOrigoSzoptatós képet tett közzé Robin Thicke barátnőjehttp://www.life.hu/csalad/20180423-szoptatos-kepet-tett-kozze-robin-thicke-baratnoje.htmlRobin Thicke barátnője, a 23 éves April Love Geary megmutatta, hogyan szoptatja gyermekét: merész fotót tett közzé. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.