Cuki fotót osztott meg ikreiről Enrique Iglesias

Forrás: Getty Images -
ikrek Anna Kurnyikova baba Enrique Iglesias cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Enrique Iglesias ritkán oszt meg fotókat gyermekeiről, most azonban mégis kivételt tett, megmutatta, hogyan is néz ki náluk egy közös esti focimeccs-nézés.

Enrique Iglesias és Anna Kurnyikova decemberben osztotta meg a jó hírt a világgal, miszerint ikreik születtek. A hír azért is lepett meg mindenkit, mert azt sem lehetett tudni, hogy az egykori teniszező várandós. A kicsikről nagyjából egyhónapos korukban mutattak először fotókat, most pedig újra megcsodálhatjuk a kis Nicholast és Lucy-t.

Ezúttal Enrique töltött fel a közösségi oldalára egy tündéri fotót, amelyen az látható, amint apa és gyermekei épp meccset néznek. A kép már közel 700 ezer lájkot kapott.

Game day!! ⚽️⚽️⚽️

Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) által megosztott bejegyzés,

Rasszista támadás érte Tücsithttp://www.life.hu/sztarok/20180425-rasszista-tamadas-erte-tucsit-vallomas.htmlSzörnyű élményéről vallott Tücsi: korábban többször is megalázták bőrszíne miatt. TV + SztárokOrigoÁrpa Attila életmódjáról és magánéletéről árult el titkokathttp://www.life.hu/sztarok/20180425-arpa-attila-eletmodjarol-es-maganeleterol-arult-el-titkokat.htmlKözel az 50-hez is formában tartja magát Árpa Attila, aki nemcsak amerikai focival edzi testét, hanem ketrecharccal is. Magánéletéről is elárult néhány pikáns részeltet. TV + Sztárok--Még mindig nincs kész Czeizel Endre sírjahttp://www.life.hu/sztarok/20180425-meg-mindig-nincs-kesz-czeizel-endre-sirja.htmlLassan három éve annak, hogy Czeizel Endre távozott az élők sorából, de a családnak még nem jutott ideje arra, hogy a genetikus nyughelyét megcsináltassák. Nem tudni, mikor lesz végre készen. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huKatalin hercegné szüléséről árult egy kulisszatitkokat egy bennfenteshttp://www.life.hu/sztarok/20180425-katalin-hercegne-szuleserol-arult-egy-kulisszatitkokat-egy-bennfentes.htmlKatalin hercegné csak ásványvizet kért szobájába, de azt is tudni lehet, hogy milyen óvintézkedéseket tettek annak érdekében, hogy minél nyugodtabb körülmények között hozhassa világra harmadik gyermekét. Egy kórházi bennfentes azt is elárulta, hogy kik segítették a fiatal hercegnét a nehéz pillanatokban. TV + Sztárok--Tolvai Reni merész dekoltázsával babonázta meg rajongóit: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180425-tolvai-reni-meresz-dekoltazsaval-babonazta-meg-rajongoit-foto.htmlTolvai Reni ezúttal is egy merészet posztolt közösségi oldalára: dekoltázst villantott rajongói legnagyobb örömére. TV + Sztárok--Avril Lavigne visszatért: két év után most mutatkozott előszörhttp://www.life.hu/sztarok/20180425-avril-lavigne-visszatert-ket-ev-utan-most-mutatkozott-eloszor.htmlAvril Lavigne betegsége miatt teljesen visszavonult, egyetlen rendezvényen sem lehetett látni már két éve. Az énekesnő azonban most visszatért, és remekül néz ki! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.