Nagyot nőtt Szabó Zsófi kisfia, Mendel: fotó

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi oldala -
baba kisfiú Szabó Zsófi Mendel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi kisfia, Mendel nagyon nagyott nőtt már: hihetetlenül édes, vigyorgós baba lett.

December elején született meg Szabó Zsófi kisfia, Mendel, azóta a műsorvezetőnek és párjának körülötte forog az életük. A büszke anyuka gyakran örvendezteti meg a rajongóit is egy-két fotóval arról, milyen boldogságban is telnek a napjaik. Természetesen a képek központjában is a kisfiú áll, aki rengeteget mosolyog! Nem csoda, hogy bearanyozza a szülők napját a kicsi Mendel.

Szabo Zsofi (@szabozsofi) által megosztott bejegyzés,

Rasszista támadás érte Tücsithttp://www.life.hu/sztarok/20180425-rasszista-tamadas-erte-tucsit-vallomas.htmlSzörnyű élményéről vallott Tücsi: korábban többször is megalázták bőrszíne miatt. TV + SztárokOrigoAz áldozathibáztatás helyett, inkább tanulj az áldozat hibáibólhttp://www.life.hu/csalad/20180423-az-aldozathibaztatas-helyett-tanulj-az-aldozat-hibaibol.htmlAmikor kirobbant a nagy szexuális botránysorozat, megjelentek azok is, akik megkérdőjelezték az áldozatokat – és nem csupán állításuk valóságtartalmát. Sokan vélekedtek úgy, hogy ők (is) tehetnek a velük történtekről, sőt sok esetben egyenesen csak saját hibájuknak tulajdonították az átélteket. Ezek a vélemények azonban sok esetben az őket megalkotó emberek védekezési mechanizmusát tükrözik, tehát nem a rosszindulat szülte őket. CsaládOrigoDagadtnak nevezte egy riporter Katalin és Vilmos harmadik gyermekéthttp://www.life.hu/csalad/20180425-dagadtnak-nevezte-egy-riporter-katalin-es-vilmos-harmadik-gyermeket.htmlA harmadik királyi baba hétfőn 3,8 kilósan látta meg a napvilágot, a Sky News riportere pedig nem túl kedvesen ledagadékozta az újszülöttet. Család--Peller Mariann elárulta, ő hogyan kezeli a gyerekkori hisztithttp://www.life.hu/csalad/20180425-peller-mariann-elarulta-o-hogyan-kezeli-a-gyerekkori-hisztit.htmlA hiszti az első helyezett a modern szülők „nevelési parák" listáján. Az agykutatás és a gyermekpszichológia eredményeinek köszönhetően árnyaltabban látjuk ezeket a dühkitöréseket, mint pár évvel ezelőtt: természetes és szükséges mérföldkőnek a gyermek fejlődésében, így igyekszünk empátiával kezelni. Az új Gyereklélek magazin 25 megoldást kínál nekünk, ezekből szemezgetünk néhányat, és megkérdeztük Peller Mariannt is, ő mit csinál „vészhelyzetben". Család--Katalin és Vilmos harmadik gyermekére éjjel-nappal vigyáznakhttp://www.life.hu/csalad/20180424-katalin-es-vilmos-harmadik-gyermekere-ejjel-nappal-vigyaznak.htmlKatalin április 23-án adott életet harmadik gyermeküknek, akit még aznap be is mutatott a nyilvánosságnak. A kis herceget már haza is vitték a Kensington-palotába, minden mozdulatát dadák figyelik. Család--A biztonságos közösségi oldalt, a MyGnoo-t gyerekeknek találta ki egy magyar anyukahttp://www.life.hu/csalad/20180424-a-biztonsagos-kozossegi-oldalt-a-mygnoot-gyerekeknek-talalta-ki-egy-magyar-anyuka.htmlGyermekei adták az ötletet Szerdahelyi Gabriellának, hogy létrehozzon egy gyermekeknek készült közösségi oldalt, ahol biztonságosan kereshetik a kapcsolatot barátaikkal. Az édesanya hangsúlyozta: nem az az oldal célja, hogy a szülők kutakodjanak a gyerekek magánéletében. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.