Megmutatta szüleit Berki Krisztián

fotó szülők Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sosem láttuk még Berki Krisztián szüleit: most azonban megmutatta őket. 

"Szerintetek kire hasonlítok.... father vagy mutttteer?" - tette fel a kérdést követőinek a celeb. A rajongók persze nem adtak egyértelmű választ, ki így látta, ki úgy. Ti mit gondoltok?

Szerintetek kire hasonlítok.... father vagy mutttteer? #amieletunk #oseim #aberki

a berki (@berkikrisztian) által megosztott bejegyzés,

Állítják: a Kensington-palotában fog szülni Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/csalad/20180422-allitjak-a-kensington-palotaban-fog-szulni-katalin-hercegno-kate-middleton.htmlAhogy az élete minden mozzanatában, úgy a szülés körüli dolgokban is rengeteg szabály veszi körül a királyi családot és Katalint. Család--Megmutatta egyéves kisfiát, Milánt Sváby Andráshttp://www.life.hu/csalad/20180414-megmutatta-egyeves-kisfiat-svaby-andras.htmlRitkán enged betekintést magánéletében Sváby András, most azonban mégis megtette...Család--Készültségben van a kórház Katalin hercegné szülése miatt, de valószínű, még várni kell a baba világrajövetelérehttp://www.life.hu/csalad/20180412-keszultsegben-van-a-korhaz-katalin-hercegne-szulese-miatt.htmlBár Katalin hercegné április 23-ára van kiírva, a St. Mary's kórháznál már fel is húzták a kordonokat, amikkel a sajtót és a rajongókat szeretnék távoltartani. Család--A családi otthonban húsvétozik Vastag Csabahttp://www.life.hu/csalad/20180401-a-csaladi-otthonban-husvetozik-vastag-csaba-enekes.htmlHúsvét alkalmából Veszprémbe utazott Vastag Csaba. CsaládFotó: Polyák Attila - OrigoÍgy táncol Som-Balogh Edina kislánya: videóhttp://www.life.hu/csalad/20180318-igy-tancol-som-balogh-edina-kislanya-video.htmlNagyon élvezi a zenét Som-Balogh Edina kislánya, Lilike. Család--Dancs Annamari új életet kezdett Kerényi Miklós Máté nélkülhttp://www.life.hu/csalad/20180314-dancs-annamari-uj-eletet-kezdett-kerenyi-miklos-mate-kiskero-nelkul.htmlBár Dancs Annamari nem akart szakítani, Kerényi Miklós Máté úgy döntött, kilép a házasságukból. A színésznő először összeomlott a történtek miatt, exe pedig arról többször arról beszélt, házassága kudarca ellenére jó apa és Annamarit is támogatja, amiben csak tudja. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.