Második kisbabáját várja Konkoly Ági, egykori szépségkirálynő: fotó

Konkoly Ági kisbaba szépségkirálynő család várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Konkoly Ági 2012-ben nyerte el a Miss Universe címet. Az egyik legszebb magyar szépségkirálynő élete azóta fenekestül felfordult: férjhez ment és megszületett első kislánya, Zoé. A napokban pedig bejelentette, hogy második babájával várandós.

Csodaszép családi fotóval tudatta követőivel Konkoly Ági: második kisbabáját várja. Férjével, Józsi György labdarúgóval van már egy kislányuk, Zoé, aki a megszólalásig hasonlít gyönyörű anyukájára.

#négyenleszünk #család #leírhatatlan #boldogság ❤️❤️❤️❤️ Fotó: @szabopalfoto

Ági Konkoly (@agikonkoly) által megosztott bejegyzés,

Tápai Szabina és Kucsera Gábor második babájukat várják, fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180426-tapai-szabina-es-kucsera-gabor-masodik-babajukat-varjak.htmlTápai Szabina néhány hónappal ezelőtt mesélt arról, hogy kisbabát szeretnének kisfiuk, Beni mellé. Álmuk nagyon hamar teljesült is.Család--Tápai Szabina és Kucsera Gábor második babájukat várják, fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180426-tapai-szabina-es-kucsera-gabor-masodik-babajukat-varjak.htmlTápai Szabina néhány hónappal ezelőtt mesélt arról, hogy kisbabát szeretnének kisfiuk, Beni mellé. Álmuk nagyon hamar teljesült is.Család--Gyönyörű kismama Görög Zita: bikiniben mutatta meg magáthttp://www.life.hu/csalad/20180410-gyonyoru-kismama-gorog-zita-bikiniben-mutatta-meg-magat.htmlGörög Zita nyaral és ezt meg is mutatta követőinek. A kismama hófehér bikiniben mutatta meg tökéletes testét.CsaládBárdosi Sanyi harmadik kisbabát is szeretne: így akarja rávenni feleségéthttp://www.life.hu/csalad/20180408-bardosi-sanyi-harmadik-kisbabat-is-szeretne-igy-akarja-ravenni-feleseget.htmlBárdosi Sanyi imádja az apaságot és nem akar megállni két gyereknél. Bár felesége egyelőre még nem adta be a derekát, a sportoló már tudja, hogyan vegye rá feleségét.Család--Hosszú Katinka édesapja megszólalt: elmondta, mit gondol lánya és Shane házasságárólhttp://www.life.hu/csalad/20180328-hosszu-katinka-edesapja-megszolalt-ezt-gondolja.htmlHosszú Katinka és Shane Tusup házassága válságban van. Egy ország drukkol a sztárpárnak, hogy sikerüljön megoldaniuk a problémájukat. Ezúttal Katinka édesapja is megszólalt az ügyben.Család--Gyönyörű fotón mutatta meg kisfiát, Szinetár Dórahttp://www.life.hu/csalad/20180204-gyonyoru-foton-mutatta-meg-kisfiat-szinetar-dora.htmlSzinetár Dóra néhány hónappal ezelőtt adott életet kisfiának, Benjinek. A színésznő ritkán posztol a babáról, ám ezúttal kivételt tett és megmutatta, hogyan játszanak együtt egy finom ebéd után. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.