Csisztu Zsuzsa megmutatta fiait: fotó

fotó fiú család Csisztu Zsuzsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csisztu Zsuzsa nem gyakran mutatja meg családját, de nagyobbik fia születésnapján kivételt tett: mindkét gyermekéről posztolt, már nagyon nagyok a fiúk!

Csisztu Zsuzsa nagyobbik gyermeke, Krisztián 11 éves lett, ez alkalomból osztott meg néhány fotót a műsorvezető családjáról. Kivételes pillanat ez, hiszen a tévés féltve őrzi a meghitt eseményeket, csak nagy ritkán mutat képeket Zsuzsa, de most mindkét fiát láthattuk közösségi oldalán.

Csisztu Zsuzsa megmutatta fiait Forrás: Facebook/ FEM3 Café

Krisztián és Adrián is rendkívül aranyosak, és hatalmasat nőttek! "Egy születésnap pillanatai! Drága édes nagyfiúnk, 11 éve teszed teljessé az életünket. Egy csoda vagy! Isten éltessen egészségben, boldogságban, szeretetben a mi boldogságunkra nagyon sokáig! Nagyon, de nagyon szeretünk" - írta az egyik születésnapi fotóhoz a tévés.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.