Utcára kerülhet Bubik István eltitkolt családja, Szentandrássy Hédi és lánya, Kincső

Forrás: Babits Mihály Kamaratársulat -
utca család Bubik István
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bubik István gondoskodott eltitkolt családjáról, amíg élt, halál után azonban csak egy darabig tudott boldogulni Szentandrássy Hédi és lánya. Mostanra pedig nagyon rossz helyzetbe kerültek: hajléktalanná is válhatnak.

Amíg élt, Bubik István gondoskodott eltitkolt családjáról, ám halála után a szerelme és kislánya nagyon rossz helyzetbe kerültek. Eddig úgy-ahogy tudtak boldogulni, ám most úgy tűnik, hogy az utcára kerülnek.

Támogatott minket, ahogy csak tudott, és amikor 2004-ben abban a szörnyű autóbalesetben meghalt, összetört bennem minden.

Bubik István Forrás: Babits Mihály Kamaratársulat

Nemcsak lelkileg kerültem a padlóra, a lányommal a kis alagsori lakásban maradtunk, és anyagilag is nehéz helyzetbe kerültünk. Eddig élhettünk a kis lakásunkban az új tulajdonos segítségével, de most már mennünk kell.

Jövő szombatig ki kell költöznünk a lakásból, és bár nem akarok panaszkodni, semmi segítségünk nincs,

LokálnakNapközben zöldséget pucolok, de nincs ezzel semmi gond. Örülök, hogy van munkám, és érettségi után szeretnék majd kozmetikus lenni. Jó lenne, ha itt lenne velünk apu, de a szívemben örökké él. Volt neki egy gyönyörű fehér lova, még mindig emlékszem, ahogy hároméves koromban lovagolunk..."

Nyílt levél egy édesanyához, aki folyamatosan gyermeke privát szférájában taposhttp://www.life.hu/csalad/20180502-nyilt-level-egy-edesanyahoz-aki-gyermeke-privat-szferajaban-tapos.htmlEgy anya számára a gyermeke az első, megvédi bárkivel és bármivel szemben. Sajnos azonban, mint azt az olvasónk levele is alátámasztja, nem minden anya működik így. Vannak azok, akik hazug álarcot vesznek fel mások előtt, belegázolnak gyermekük magánéletébe, majd egyszerűen felteszik a kezüket: ők nem tehetnek semmiről sem. CsaládOrigo33 év van közöttük, mégis boldogok: egy amerikai pár vallott arról, mi a titkukhttp://www.life.hu/csalad/20180503-33-ev-van-kozottuk-megis-boldogok-egy-amerikai-par-vallott-arrol-mi-a-titkuk.htmlJoe és Rahab között összesen 33 év a korkülönbség. Most elárulták, mi a titka annak, hogy ennek ellenére is boldogan élnek együtt. CsaládOrigoBrooklyn Beckham születésnapján lepte meg David Beckhamet: megható videóhttp://www.life.hu/csalad/20180503-brooklyn-beckham-szuletesnapjan-lepte-meg-david-beckhamet-meghato-video.htmlDavid Beckham szerdán ünnepelte születésnapját, ebből az alkalomból pedig New Yorkban élő fia, Brooklyn Beckham is hazautazott, ám erről az édesapa mit sem sejtett. Megható videóban mutatták be a nagy talákozást. Család--Erős Antónia megmutatta ikreit: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180503-eros-antonia-megmutatta-ikreit-foto.htmlErős Antónia 8 évvel ezelőtt mutatta meg először ikreit, azóta nem láthattuk Matyit és Szonját, de most ismét kamera elé álltak. Matyi és Szonja nemsokára kilencévesek lesznek, és nem is különbözhetnének egymástól jobban! Család--Kiderült, hogy kisfia vagy kislánya lesz Kollányi Zsuzsinakhttp://www.life.hu/csalad/20180503-kiderult-hogy-kisfia-vagy-kislanya-lesz-kollanyi-zsuzsinak.htmlAz énekesnő ősz végén hozza világra első gyermekét, és már azt is tudja, hogy kisfia vagy kislánya lesz. Zsuzsi elárulta, hogyan tervezik a szülést, és azt is, lesz-e esküvő. CsaládFotó: Mudra László - OrigoKiderült, hogy kisfia vagy kislánya lesz Kollányi Zsuzsinakhttp://www.life.hu/csalad/20180503-kiderult-hogy-kisfia-vagy-kislanya-lesz-kollanyi-zsuzsinak.htmlAz énekesnő ősz végén hozza világra első gyermekét, és már azt is tudja, hogy kisfia vagy kislánya lesz. Zsuzsi elárulta, hogyan tervezik a szülést, és azt is, lesz-e esküvő. CsaládFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.