Szinetár Dóra még otthon marad Benjivel, kevés előadást vállal

Forrás: Facebook / Szinetár Dóra -
anyaság Operettszínház Szinetár Dóra karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinetér Dóra lemondta szerepeit, hogy minden idejét a kis Benjaminnal tölthesse.

"Benji csodálatos kisfiú, mindenki el van ájulva tőle, hogy milyen szépen fejlődik. Vannak fejlődési szakaszok, amelyekben a korát is meghazudtolóan előre jár, végtelenül ügyes, értelmes és okos. Nincs szüksége több törődésre és odafigyelésre, mint egy vele egykorú babának. Nem az ő fejlődése az oka annak, hogy még itthon maradok, nincs extrán igénye rám" - mondta el a Borsnak Dóra.

Forrás: Facebook / Szinetár Dóra

"Egyrészt Marci és Zorka születése után is így tettem, egyszerűen szeretem kiélvezni és kihasználni a babázás minden pillanatát. Nem azért szültem negyvenévesen, hogy aztán azonnal visszaálljak a színpadra. Végtelenül szerencsés vagyok, hogy ebben a tervemben az Operett is támogat, nem minden színház engedi ezt meg a kismamáinak" – mondta a színésznő. Hozzátette, az Ének az esőben az egyik kedvenc elôadása, ezért külön öröm, hogy ebben a produkcióban áll vissza leghamarabb.

"Nagyon szeretem, hiszen egy vérbő komikát játszhatok. Tényleg nagyon jó érzés, hogy Lôrinczy György fôigazgató számít is rám, de még sem erôlteti, hogy új produkciót vállaljak, így kicsit vissza is térhetek a kollégáim közé, de Benjaminnak sem kell sokat nélkülöznie engem" - nyilatkozta.

"A Budapesti Operettszínház nagy szeretettel várja vissza Dórit, de a kismamára bízza, mikor szeretne visszatérni. Folyamatosan egyeztetésben vagyunk, idén új premierje nem lesz a színházban, de ha vissza szeretné venni a korábban játszott szerepeit, szívesen várjuk. A legfontosabb azonban az, hogy Dóri minden percét kiélvezze az anyaságnak" – mondta el a lapnak Lőrinczy György, az Operettszínház igazgatója.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.