Vasvári Vivien Amerikában szült, több mint 10 millióba került

luxus pénz Vasvári Vivien szülés család babakocsi Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány hete szüeltett meg Vasávári Vivien kisfia, akinek eddig nemcsak neve volt titok, hanem az is, hogy nem Magyarországon, hanem Amerikában született. A Feleségek luxuskivitelben sztárja és párja, Fecsó ugyanis így akartak több lehetőséget biztosítani gyermeküknek. 

"Nagyon szerettük volna, ha amerikai állompolgár lesz a fiunk, mert úgy sokkal több esélye van mindenre a világon. Itt állják a tanulmányai teljes költségét, ameddig iskolás, és rengeteg kiváltságot-támogatást kap ezenfelül, sőt így még elnök is lehet" - mondta a hot! magazinnak Vasvári Vivien, a Feleségek luxuskivitelben szereplője.

Vasvári Vivien kislánya, Ariana is örül a kis Edward Ferendnek Forrás: instagram.com/vasvarivivien

Azt is elárulta, hogy 32 hetes terhesen utazott az államokba kislányával, Arianával és édesanyjával. Fecsó csak később utazott utánuk. "Hosszú hetekig kerestük, hogy hol lakhatnánk, addig horror áron töltöttük az éjszakákat szállodákban. Egy normális kiadó apartman is másfél millió forintba került öt éjszakára" - árulta el a lapnak Vivien. Végül sikerült lakást találniuk, egy ötcsillagos tengerparti hotel luxusapartmanját Miami South Beachen. Mint mondta: a kicsi nevén sokat vitatkoztak: végül a Szegedi Edward Ferenc nevet kapta.

A kórházi kezelés és a szülés 10 millió forintba került, de Vivien szerint egy átalagember Magyarországon is áldoz a szülésre félmillió forintot, hiszen a legjobbat akarják gyermeküknek. Azt is megosztotta a lappal, hogy további kiadások is várnak rá, hiszen egy rendes babakocsi is 800 ezer forintnál kezdődik.

Volt, hogy ájulásig itta magát – Egy alkoholista anya újrakezdésehttp://www.life.hu/csalad/20180506-volt-hogy-ajulasig-itta-magat-egy-alkoholista-alkoholfuggo-anya-ujrakezdese.htmlSokan élnek az alkoholfüggőség káros mámorában. Magyarországon kb. minden tizedik embernek vannak a felnőtt itallal problémái, ebben az egymilliós csoportban pedig sok édesanyát is találunk. Ők azok, akik nem csupán saját szervezetüket és szociális közegüket teszik lassan, de biztosan tönkre, de gyermekük életét is igencsak megnehezítik, sok esetben pedig megkeserítik. CsaládOrigoKapócs Zsóka megmutatta kisfiát, Boriszt: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180510-kapocs-zsoka-megmutatta-kisfiat-boriszt-foto.htmlKapócs Zsóka kisfia, Borisz március végén jött a világra. Szülei már alig várták az érkezését, ez nem is csoda, hiszen hatévnyi küzdelem után sikerült megfoganni a kisfiúnak. Születése óta körülötte forog a szülei élete, Zsóka pedig néha még ma sem hiszi el, hogy ez tényleg a valóság. CsaládOrigoGombos Edináék nagyon boldogok: kiskutya érkezett a családjukbahttp://www.life.hu/csalad/20180509-gombos-edinaek-nagyon-boldogok-kiskutya-erkezett-a-csaladjukba.htmlGombos Edina szerencsére nem hanyagolja el a rajongóit Amerikában sem, folyamatosan tájékoztatást ad életük alakulásáról, most pedig egy örömhírről számolt be: bővült a családjuk. CsaládOrigoEkkorát nőttek a sztárgyerekek: galériahttp://www.life.hu/csalad/20180509-ekkorat-nottek-a-sztargyerekek-galeria.htmlAhogyan a mi gyermekeink, úgy a sztárok csemetéi is felnőnek. Van, aki a szülei nyomdokaiba lép, míg más inkább kerüli a rivaldafényt. CsaládOrigoMeddő párok a gyermekáldás szövevényes útvesztőjében - Béranyaság a világ körülhttp://www.life.hu/csalad/20180507-meddo-parok-a-ver-szerinti-gyermekaldas-remenyevel-beranyasag-a-vilag-korul.htmlA béranyaság vagy dajkaanyaság a legtöbb európai országban tiltott gyakorlatnak számít, tehát tilos ezzel élni. Tudjuk azonban, hogy az emberek szinte bármit képesek megtenni azért, hogy gyermekük születhessen. CsaládOrigoSzinetár Dóra még otthon marad Benjivel, kevés előadást vállalhttp://www.life.hu/csalad/20180509-szinetar-dora-egy-szerepet-veszi-vissza-egyelore-az-operettszinhazban-enek-az-esoben.htmlSzinetér Dóra lemondta szerepeit, hogy minden idejét a kis Benjaminnal tölthesse. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.