Vasvári Vivien Amerikában szült, több mint 10 millióba került

2018.05.10. 12:55

Néhány hete szüeltett meg Vasávári Vivien kisfia, akinek eddig nemcsak neve volt titok, hanem az is, hogy nem Magyarországon, hanem Amerikában született. A Feleségek luxuskivitelben sztárja és párja, Fecsó ugyanis így akartak több lehetőséget biztosítani gyermeküknek. 

"Nagyon szerettük volna, ha amerikai állompolgár lesz a fiunk, mert úgy sokkal több esélye van mindenre a világon. Itt állják a tanulmányai teljes költségét, ameddig iskolás, és rengeteg kiváltságot-támogatást kap ezenfelül, sőt így még elnök is lehet" - mondta a hot! magazinnak Vasvári Vivien, a Feleségek luxuskivitelben szereplője. 

Vasvári Vivien kislánya, Ariana is örül a kis Edward FerendnekForrás: instagram.com/vasvarivivien

Azt is elárulta, hogy 32 hetes terhesen utazott az államokba kislányával, Arianával és édesanyjával. Fecsó csak később utazott utánuk. "Hosszú hetekig kerestük, hogy hol lakhatnánk, addig horror áron töltöttük az éjszakákat szállodákban. Egy normális kiadó apartman is másfél millió forintba került öt éjszakára" - árulta el a lapnak Vivien. Végül sikerült lakást találniuk, egy  ötcsillagos tengerparti hotel luxusapartmanját Miami South Beachen. Mint mondta: a kicsi nevén sokat vitatkoztak: végül a Szegedi Edward Ferenc nevet kapta.

A kórházi kezelés és a szülés 10 millió forintba került, de Vivien szerint egy átalagember Magyarországon is áldoz a szülésre félmillió forintot, hiszen a legjobbat akarják gyermeküknek. Azt is megosztotta a lappal, hogy további kiadások is várnak rá, hiszen egy rendes babakocsi is 800 ezer forintnál kezdődik.

Vasvári VivienszülésbabakocsicsaládpénzluxusFeleségek luxuskivitelben