Gyönyörű modell lett Prokopp Dóra lányából: fotók

2018.05.11. 16:43

Gyönyörű modell lett az egykori tévés, Prokopp Dóra legkisebb lányából, Borából.

Évekig a Szerencsekerék háziasszonya volt, ám egyszer csak eltűnt a képernyőről Prokopp Dóra. A korábbi modell ezt követően sem távolodott el a tévézéstől, a háttérben tovább dolgozott. Ma már sikeres üzletasszony és nem mellesleg büszke családanya. Legkisebb lánya, Bora is immár 17 esztendős és egyre több modellügynökség figyel fel rá.

Remélem, nem csak ebben a szakmában fog követni. Széles a paletta, bármit választhat, de leginkább olyat mutasson, amiben én tudom őt követni. Olyat, amire mi, az idősebb generáció nem is gondolunk. Mentse meg a bolygót, találja fel a rák ellenszerét, a szembiztos harisnyát..." – árulta el Dóra a BEST magazinnak.

Mommy is 50❤️

KRASZNAI BORA (@borakrasznai) által megosztott bejegyzés,

Bora lassan külföldön is hírnevet szerez magának, nemrég két hónapot tölthetett Kínában egy katalógusfotózáson.

Az édesanyám a példaképem, így érthető, hogy azok a dolgok érdekeltek, amiket ő csinált. Volt modell, orvos, műsorvezető. Sokáig én is orvos szerettem volna lenni, tetszett, hogy a barátok és a családtagok azonnal őt hívják, ha betegek. Szerettem volna a nyomdokaiba lépni, hogy én legyek az, aki gyógyít. Ám minden lánynak van egy olyan időszak az életében, amikor híres szeretne lenni, színész, modell vagy riporter" – mesélte a fiatal tehetség a magazinnak.

ENIHORN AW’18 @enihorn

KRASZNAI BORA (@borakrasznai) által megosztott bejegyzés,

Prokopp Dóragyerekmodellszépséglány