Hámori Ildikó vallomása: "Szépen lassan haladok egy új gyerekkor felé"

2018.05.11. 18:46

Szinetár Dóra és édesanyja, Hámori Ildikó között mindig nagyon szoros volt a kapcsolat. Most, hogy a színésznőnek szeptemberben újra kisbabája született, szükség is van a nagyszülői segítségre. Szerencsére anya és lánya nagyon közel lakik egymáshoz, így bármikor meglátogathatják egymást.

Szinetár Dóra a BEST magazinnak elárulta, felnéz édesanyjára, Hámori Ildikóra és nagyon sokat tanult tőle az anyaságról is.

Tőle tanultam meg például, hogyan kell a családnak olyan otthont teremteni, ahol mindenki szeretetben, biztonságban érzi magát. Emlékszem, gyermekkoromban sokat utaztunk, szállodákban, panziókban, nyaralókban aludtunk. Édesanyámnak megvolt az a különös képessége, hogy fél óra alatt mindenhol otthont varázsolt. Ami még ennél is fontosabb, hogy minden nehézség és probléma mögött őszintén meglátja az örömöt. Azt vallja és úgy is él, hogy minden rosszban van valami jó, csak meg kell találni. Ha valami rossz történt vagy nem sikerült, ő mindig örömre fordította a szomorúságot. Ha elmegy a hajó, az én édesanyám még a kikötőben kitalálja, miért jó ez nekünk" – árulta el.

Hámori Ildikó immár 71 esztendős, remek formában van, ugyanakkor érzi, hogy ő is öregszik.

Most még tudok segíteni Dóriéknak, de hamarosan eljön az az idő, amikor már nekem lesz szükségem az ő segítségükre, hiszen én szépen lassan haladok egy új gyerekkor felé" – nyilatkozta a magazinnak.

Szinetár DóraHámori Ildikócsaládunokaédesanya