Közösségi oldalán fakadt ki Oláh Gergő: "Sokan hülyének néznek minket"

2018.05.13. 09:22

Az X-Faktor felfedezettje, Oláh Gergő és felesége, Niki negyedik gyermeküket várják. Az énekes az Instán fakadt ki amiatt, mert sokan nem értik, sőt támadják őket, amiért bevállaltak még egy babát.

"Fiatalon lettünk szülők! Tudatosan! A szegénységben is vállaltunk 2 gyermeket! Aztán amikor változott az életszínvonalunk, boldogan vállaltunk még egy csoda gyermeket! Mi döntöttünk így! Akartuk! Vállaltuk minden nehézségét és gyönyörét!
Az ember, egy apa, anya legfontosabb feladata az életben, hogy a gyermekét jó útra terelje, jó embernek nevelje, a körülményeihez képest, minden erejével a legjobb taníttatást adja neki, és szeresse... szeresse de nagyon! Mi próbáljuk ezt tenni, és boldogok vagyunk ettől, hogy ezt tehetjük... annyira, hogy 4. gyermeket is vállaltunk... már most szeretjük őt is...
Nem egyszerű, nem könnyű, de fantasztikus dolog, hogy szebbé tehetjük a világot a gyermekeinkkel, egy gyermek születése minden körülmények között nagy áldás, az emberiség legnagyobb csodája, Isten legnagyobb ajándéka, hogy 2 emberből, világra jön 1 másik ember! És nekünk 4 csodánk van, 4 ajándékunk! Büszkék vagyunk és boldogok ettől!
Ezt most azért írtam le, mert sajnos sokan hülyének néznek minket (szó szerint), hogy 4 gyereket vállalunk! Már a harmadiknál is ez volt, de most durván érezzük és tapasztaljuk ezt, és nagyon sajnáljuk, hogy így gondolják!
Van akinek elég 1 gyerek, van akinek 2 van akinek 11 gyermeke van és boldogok! Mindenkinek más adatik, de van aki egyáltalán nem is szeretne, és általában az ilyen emberek néznek minket hülyének, akik már közelednek a 40-hez, de csak maguknak élnek, vagy az edzőteremnek, a külcsínnek, karrierjüknek, pillanatnyi örömöknek... Nem ítélem el őket, és nem nézem hülyének őket, az ő életük!
Nyilván nem szabad felelőtlenül vállalni gyermeket!
Két erős ember kell a gyermekvállaláshoz, családalapításhoz, akik el tudják kötelezni magukat egy életre, együtt, hűségben, erőben, összetartásban, jóban, rosszban! Hála Istennek rengeteg ilyen ember van!
U.I: Kislányunk lesz" - írta Gergő az Instagramon. A rajongók pedig kommentben támogatták az énekest, és arra bíztatták, hogy ne foglalkozzon senkinek a véleményével.

Fiatalon lettünk szülők! Tudatosan! A szegénységben is vállaltunk 2 gyermeket! Aztán amikor változott az életszínvonalunk, Boldogan vállaltunk még egy Csoda gyermeket! Mi döntöttünk így! Akartuk! Vállaltuk minden nehézségét és gyönyörét! Az ember, egy apa, anya legfontosabb feladata az életben, hogy a gyermekét jó útra terelje, jó embernek nevelje, a körülményeihez képest, minden erejével a legjobb taníttatást adja neki, és Szeresse... Szeresse de nagyon! Mi próbáljuk ezt tenni, és boldogok vagyunk ettől, hogy ezt tehetjük... annyira, hogy 4. Gyermeket is vállaltunk... már most szeretjük őt is... Nem egyszerű, nem könnyű, de fantasztikus dolog, hogy szebbé tehetjük a világot a gyermekeinkkel, egy gyermek születése minden körülmények között nagy áldás, az emberiség legnagyobb csodája, Isten legnagyobb ajándéka, hogy 2 emberből, világra jön 1 másik ember! És nekünk 4 csodánk van, 4 ajándékunk! Büszkék vagyunk és boldogok ettől! Ezt most azért írtam le, mert sajnos sokan, hülyének néznek minket,(szószerint) hogy 4 gyereket vállalunk! Már a 3.nál is ez volt, de most durván érezzük és tapasztaljuk ezt és nagyon sajnáljuk hogy így gondolják! Van akinek elég 1 gyerek, van akinek 2 van akinek 11 gyermeke van és boldogok! Mindenkinek más adatik, De van aki egyáltalán nem is szeretne és általában az ilyen emberek néznek minket hülyének, akik már közelednek a 40-hez, de csak maguknak élnek, vagy az edzőteremnek, a külcsínnek, karrierjüknek, pillanatnyi örömöknek... Nem ítélem el őket és nem nézem hülyének Őket, az Ő életük! Nyilván nem szabad felelőtlenül vállalni gyermeket! Két erős ember kell a gyermek vállaláshoz, családalapításhoz, akik eltudják kötelezni magukat egy életre, együtt, hűségben, erőben, összetartásban, jóban, rosszban! Hála Istennek rengeteg ilyen ember van! U.I: Kislányunk lesz ❤ @olahgergoneniki

Olàh Geri (@olahgeriofficial) által megosztott bejegyzés,

Oláh Gergőtámadásgyermekvállaláscsalád