Itt az első fotó Orbán Viktor második unokájáról, Johannáról

unoka miniszterelnök Orbán Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma reggel tudatta Orbán Viktor a Facebookon, hogy megszületett második unokája, Johanna. Most pedig fotót is mutatott a csöppségről.

Megmutatta újszülött unokáját Orbán Viktor. Orbán Sára ma reggel adott életet első kislányának, Johannának. "Az első találkozás" - írta a fotóhoz a miniszterelnök. A kisbabát felesége, a büszke nagymama, Lévai Anikó tartja a kezében.

Durván hozzák az őszintét ezek az anyák napi üdvözlőlapokhttp://www.life.hu/csalad/20180515-durvan-hozzak-az-oszintet-ezek-a-vicces-anyak-napi-udvozlolapok.htmlMost, hogy már lassan az összes iskolában, óvodában és bölcsödében lecsengett az anyák napi hisztéria, fogjuk meg kicsit ennek az ünnepnek a humorosabb oldalát. Az Oddee összegyűjtött pár igen vicces és gyakran talán túlzottan is morbid anyák napi üdvözlőlapot, melyektől egész biztosan padlót fogsz. CsaládOrigoEzek voltak a legnépszerűbb babanevek 2017-benhttp://www.life.hu/csalad/20180520-ezek-voltak-a-legnepszerubb-babanevek-2017ben-ime-a-lista.htmlMegjelent a 2017-ben született gyerekek anyakönyvezési listája, amelyből kiderül, melyek voltak a legnépszerűbb keresztnevek tavalyCsalád-- Liptai Claudia, Pataki Ádám és kisfiuk, Marcell közös fotójahttp://www.life.hu/csalad/20180520--liptai-claudia-pataki-adam-es-kisfiuk-marcell-kozos-fotoja-a-gourmet-fesztivalon.htmlLiptai Claudia le sem tagadhatná, mennyire boldog. CsaládOrigoHarry herceg esküvője: Károly hercegék és Meghan Markle édesanyja is megérkezett: videóhttp://www.life.hu/csalad/20180519-harry-herceg-eskuvoje-karoly-hercegek-es-meghan-markle-edesanyja-is-megerkezett.htmlHarry herceg és Meghan Markle esküvőjére az örömszülők is megérkeztek. Károly herceg Kamilla hercegné oldalán, a menyasszony édesanyja, Doria Ragland pedig lányát kísérte. Család--Teljesen idegen BB Évinek 12 éves kisfia, Jancsikahttp://www.life.hu/csalad/20180519-teljesen-idegen-bb-parkanyi-evinek-12-eves-kisfia-jancsika.htmlTartós boldogság helyett keserű sorsot kapott az első valóságshow győztese Párkányi, azaz BB Évi, akinek nagynénje, Julika neveli elsőszülött fiát. "Jancsika korábban sem jelentett neki különösebbet. Képeket minden évben kap róla, de számára olyan, mint egy újságban látott idegen" - mondta a nagynéni a Storynak. A 12 éves gyerek állatorvosnak készül, imád lovagolni, versenyeket nyer, az otthoni állatokat maga gondozza, nagyon jó tanuló.CsaládOrigoHódi Pamela párja remekül kijön Natikávalhttp://www.life.hu/csalad/20180518-hodi-pamela-parja-remekul-kijon-natikaval-toth-bence.htmlHódi Pamela nagyon boldog, hiszen újra rátalált a szerelem, ráadásul új párja a kislányával, Natikával is remekül kijön. Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.