Első gyermekét várja a 41 éves hollywoodi színésznő, Diane Kruger

terhes Norman Reedus The Walking Dead Diane Kruger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Diane Kruger 10 évig volt Joshua Jackson párja, de a két színészt elkerülte a gyermekáldás. Most, új szerelmével azonban teljesült az álma, vágre anya lehet.

Diane Kruger és a Walking Dead színésze, Norman Reedus szülők lesznek, első közös gyermeküket várják. A pár hivatalosan még nem erősítette meg a hírt, de minden jel arra utal, hogy haramosan megérkezik hozzájuk a gólya. A színésznő a közelmúlban egyik vörös szőnyeges eseményen sem fogyaztott alkoholt, és mostanában csak bő fazonú ruhákban jelent meg a nyilvánosság előtt. Cannes-ban is egy olyan darabban jelent meg, amiben egyáltalán nem látszott formás alakja - írja a Joy.hu.

Diane Kruger a Met Gálán, május elején Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Jamie Mccarthy
Pillanatok alatt kész almáspite-recepthttp://www.life.hu/csalad/20180514-gyors-es-egyszeru-almas-pite-recept.htmlEgy kis házi süteményre vágysz, de nincs időd vagy épp kedved a hosszas előkészületekhez, és nem akarod kivárni, míg a sütőben 30-40 percig sül? Akkor a legjobb helyen jársz! Gyors és egyszerű süteményrecept, mellyel családodat, barátaidat, de akár magadat is meglepheted. CsaládOrigoMáris jóképű Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones fia, Dylan Michael Douglas: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180529-maris-jokepu-michael-douglas-es-catherine-zeta-jones-fia-dylan-michael-douglas.htmlMichael Douglas és Catherine Zeta-Jones 17 éves fia, Dylan szalagavatója alkalmából pózolt közös fotón szüleivel: máris látzik, milyen helyes férfi lesz belőle! Család--Gyereknapon bulizott Szabó Győző és kisfia, Misihttp://www.life.hu/csalad/20180529-szabo-gyozo-es-ritkan-latott-kisfia-mas-sztarok-gyermekeivel-buliztak.htmlRitkán mutatja meg kisfiát, Misit Szabó Győző. Gyereknap alkalmából azonban kivételt tett: Gáspár Laci és Som-Balogh Edina gyermekeivel buliztak.CsaládOrigoKamaszok és az abortusz – Tabuk helyett légy velük őszinte! (18+)http://www.life.hu/csalad/20180526-kamaszok-fiatalok-tinedzserek-es-az-abortusz-tabuk-helyett-legy-veluk-oszinte.htmlAz abortusz ott sem egyszerű, ahol legális. A nőnek megvető pillantásokkal kell szembesülnie az orvosi rendelőben, a kötelező tanácsadáson, a kórházi szobában és a műtőben is. Sok esetben azonban el sem jut odáig, hogy felmerüljön az abortusz lehetősége, mivel ez még itthon is – ahol ugye van rá lehetőség – tabunak számít, amíről még nők egymás közt is félve beszélnek. Lehet valaki abortuszpárti, vagy épp ellenző, de a nyílt kommunikáció elengedhetetlen. CsaládOrigo




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.