Első gyermekét várja a 41 éves hollywoodi színésznő, Diane Kruger

2018.05.30. 07:02

Diane Kruger 10 évig volt Joshua Jackson párja, de a két színészt elkerülte a gyermekáldás. Most, új szerelmével azonban teljesült az álma, vágre anya lehet.

Diane Kruger és a Walking Dead színésze, Norman Reedus szülők lesznek, első közös gyermeküket várják. A pár hivatalosan még nem erősítette meg a hírt, de minden jel arra utal, hogy haramosan megérkezik hozzájuk a gólya. A színésznő a közelmúlban egyik vörös szőnyeges eseményen sem fogyaztott alkoholt, és mostanában csak bő fazonú ruhákban jelent meg a nyilvánosság előtt. Cannes-ban is egy olyan darabban jelent meg, amiben egyáltalán nem látszott formás alakja - írja a Joy.hu.
 

Diane Kruger a Met Gálán, május elejénForrás: Getty Images/2018 Getty Images/Jamie Mccarthy

 
Kapcsolódó cikkek
Kamaszok és az abortusz – Tabuk helyett légy velük őszinte! (18+)

Az abortusz ott sem egyszerű, ahol legális. A nőnek megvető pillantásokkal kell szembesülnie az orvosi rendelőben, a kötelező tanácsadáson, a kórházi szobában és a műtőben is. Sok esetben azonban el sem jut odáig, hogy felmerüljön az abortusz lehetősége, mivel ez még itthon is – ahol ugye van rá lehetőség – tabunak számít, amíről még nők egymás közt is félve beszélnek. Lehet valaki abortuszpárti, vagy épp ellenző, de a nyílt kommunikáció elengedhetetlen.

Diane KrugerNorman ReedusterhesThe Walking Dead