Évek óta tervezte a babát a férjével az 54 éves Brigitte Nielsen

baba terhesség Brigitte Nielsen szülés lombikbébi program
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy az ötödik gyermekével várandós 54 éves Brigitte Nielsen férjével már évek óta gyermekvállaláson gondolkodott.

Pár napja bombaként robbant a hír, miszerint ötödik gyermekével várandós az 54 esztendős Brigitte Nielsen. A People magazin most rábukkant a dán-olasz színésznő egy 2008-as nyilatkozatára, amelyben azt ecsetelte, hogy férjével, a nála 15 évvel fiatalabb Mattia Dessivel gyermeket szeretnének vállalni.

A gyerekek éltetnek engem. A Playboy fotózásom után belevágunk a lombikbébiprogramba. Tudom, nem biztos, hogy sikerül, de úgy érezzük, a házasságunk így lenne teljes" – nyilatkozta akkor, 45 évesen.

A színésznő egyébként már ötször volt férjnél és eddig négy fia született. A legidősebb 34 éves, a legfiatalabb pedig 23.

happy time ❤️ positive vibes #happyness #positivevibes

Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) által megosztott bejegyzés,

Zámbó Krisztián új életet kezd: elköltözik és nevet változtathttp://www.life.hu/sztarok/20180601-zambo-krisztian-uj-eletet-kezd-elkoltozik-es-nevet-valtoztat.htmlZámbó Krisztián életében nagy változások következnek, a celeb pedig izgatottan várja: olyan ez számára, mint egy újjászületés.TV + SztárokOrigoCsaládját támogatja anyagilag Cicciolina: ezért kell még mindig vetkőzniehttp://www.life.hu/sztarok/20180601-csaladjat-tamogatja-anyagilag-cicciolina-ezert-kell-meg-mindig-vetkoznie.htmlCicciolina 66 évesen sem tette még le a lantot, de amellett, hogy élvezi a szereplést szüksége is van a pénzre: családját kell segítenie. TV + Sztárok--Hosszú Katinka boldognak tűnik a szakítás ótahttp://www.life.hu/sztarok/20180601-hosszu-katinka-boldognak-tunik-a-szakitas-ota.htmlHosszú Katinka nem vonult vissza szakításuk bejelentése óta, azóta is posztol fotókat Instagram-oldalára, és mindegyiken mosolyog. A szakértő szerint nem ritka az érzelmi felszabadultság egy kapcsolat lezárása után. TV + Sztárok--Bihari Viki megvédte Tóth Verát, miután a kommentelők rátámadtak melltartó nélküli képe miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180601-bihari-viki-megvedte-toth-verat-a-kommentelok-tamadasatol-melltarto-nelkuli-kepe-miatt.htmlTóth Vera közzétett magáról egy fotót, melyen fehér felsőben látható melltartó nélkül. Természetesen ezt a kommentelők is észrevették, és nem is hagyták szó nélkül. Bihari Viki pedig az énekesnő védelmébe szállt: senkinek nincs köze ahhoz, hogy visel-e melltartót, vagy nem. TV + Sztárok--Megyeri Csillának udvarol Dzsudzsák Balázs?http://www.life.hu/sztarok/20180601-megyeri-csillanak-udvarol-dzsudzsak-balazs.htmlA Ripost fotózta le a napokban Megyeri Csillát és Dzsudzsák Balázst egy szórakozóhelyen. És bár az Ázsia Expressz sztárja tagadja, hogy lenne köztük valami, a közös barátok mást mondanak. A válogatott focista a találkozó óta üzenetekkel bombázza Csillát.TV + Sztárok--Meghan Markle édesapja, Thomas tagadja, hogy lányától kért volna pénzthttp://www.life.hu/sztarok/20180531-meghan-markle-edesapja-thomas-tagadja-hogy-lanyatol-kert-volna-penzt.htmlMeghan Markle édesapja, Thomas tagadja, hogy valaha is pénzt kért volna a lányától. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.