Serbán Attila és Munkácsy Kata megmutatták kislányukat, Hankát

Munkácsy Kata színész kislány szülők gyermek Barátok közt Serbán Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Első születésnapját ünnepelte Hanka, Serbán Attila színművész és Munkácsy Kata kislánya. Ebből az alkalomból a nyilvánosságnak is megmutatták a csöppséget. 

Családi összejövetellel ünnepelte kislányuk, Hanka születésnapján Serbán Attila színművész és Munkácsy Kata, a Barátok közt egykori szereplője. A Best Magazinnak meséltek mindennapjaikról.

Azt mondják, hogy eleinte nem ment minden simán, hiszen Kata császármetszéssel szült, a sebe miatt pedig nehezen mozgott. Az újdonsült apukának így keményebben kellett helytállnia.

Serbán Attiláéknál teljes a harmónia Forrás: Facebook/Best Magazin

Kata pedig már vissza is ment dolgozni. "Fogorvosi asszisztens vagyok, most egyelőre két napot vállaltam egy héten. Elsősorban a felnőtt társaság hiányzott, és különös módon energiával telve érek haza, nem fáradtan. Úgy tervezzük, hogy Hanka szeptembertől bölcsődés lesz, akkor már teljes munkaidőben tudok majd dolgozni. Jól érezzük magunkat hármasban, kerek az életünk, de idővel boldogok lennénk még egy babával" - mondta Munkácsy Kata, akinek tervét, hogy visszamenjen dolgozni, férje is támogatta.

9 tévhit - Ne higgy el mindent a terhességgel és a szüléssel kapcsolatban!http://www.life.hu/csalad/20180512-9-tevhit-mitosz-a-terhesseggel-es-a-szulessel-kapcsolatban.htmlA babavárás csodás időszakát gyakran megzavarják azok az alapból igaznak vélt dolgok, melyeknek szinte semmi alapjuk sincs. Korábban már írtunk a szülés elhallgatott oldaláról, most következzen kilenc tévhit, melyről lerántjuk a leplet. CsaládOrigoÉvek óta tervezte a babát a férjével az 54 éves Brigitte Nielsenhttp://www.life.hu/csalad/20180601-evek-ota-tervezte-a-babat-a-ferjevel-brigitte-nielsen.htmlKiderült, hogy az ötödik gyermekével várandós 54 éves Brigitte Nielsen férjével már évek óta gyermekvállaláson gondolkodott. Család--Anyának lenni nem is olyan egyszerű: fotókhttp://www.life.hu/csalad/20180522-anyanak-lenni-nem-egyszeru-fotok.htmlElőfordul, hogy elfelejtjük, milyen összetett szerep is az anyaság. Számtalan nehéz és teljes embert kívánó megpróbáltatás vár ránk, miközben fáradtak vagyunk, és nem vágyunk másra, csak 5 perc magányra a vécén ülve. CsaládOrigoMagyar sztárok, akiknek a vártnál korábban érkezett a gyermekükhttp://www.life.hu/csalad/20180521--magyar-sztarok-akiknek-koraszulott-babajuk-szuletett.htmlA koraszülés ma már szinte „népbetegségnek" számít hazánkban. Minden tízedik baba érkezik a várandósság 37. betöltött hete előtt. Egy koraszülött csecsemőnél nem csupán a kis súly, hanem a szervi fejletlenség, az esetleges oxigénhiány is problémát okozhat. A koraszülés nem kerüli el a magyar sztárokat sem, mutatjuk, kiknek született idő előtt a gyermeke. CsaládOrigoHivatalosan is elvált Kovács Patrícia és Gusztos Péterhttp://www.life.hu/csalad/20180531-hivatalosan-is-elvalt-kovacs-patricia-es-gusztos-peter.htmlCsaknem egy évvel ezelőtt jelentette be Kovács Patrícia és Gusztos Péter, hogy külön utakon folytatják az életüket, és 9 év után elválnak egymástól. Mára hivatalosan is lezárták a házasságukat. CsaládOrigoMegszületett Luxus Dalma kisfia: itt az első fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180530-megszuletett-luxus-dalma-kisfia-itt-az-elso-foto.htmlAz Instagramon adott hírt kisfia érkezéséről Smaltig Dalma, a Feleségek luxuskivitelben szereplője.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.