Samantha McConnell ikrei három év különbséggel születtek meg

2018.06.04. 19:57

Az egyedülálló édesanya, Samantha McConell ikrei három év különbséggel születtek meg a lombikprogramnak köszönhetően. Vagyonokat költött arra, hogy teherbe essen, ma már nem tudná elképzelni életét a gyerekek nélkül.

Egy vagyont költött arra az egyedülálló édesanya, Samantha McConnell, hogy teherbe eshessen. A most 46 éves nő mintegy 12 ezer fontot, azaz 4,7 millió forintot fizetett ki termékenységi kezelésekre, de végre teljesült az álma, anya lett.

A nő ma már kétgyermekes édesanya, ikrek boldog anyukája, akik három év különbséggel születtek meg. Samantha azt mondja, hogy Grace és Rory között olyan erős kapocs van, mintha együtt fejlődtek volna az anyaméhben. Mindketten ugyanabból a megtermékenyítésből származnak, ám Rory 3 évet várt lefagyasztva.

Samantha McConnell ikrei három év különbséggel születtek megForrás: Samantha McConnell

"Nagyon szerencsés vagyok, hogy ez így működött nálam" - mondta a The Sunnak az édesanya. "Ugyanolyan huncut mosolyuk van és ugyanolyan lobbanékony a természetük, nagyon közel állnak egymáshoz" - folytatta Samantha McConnel, aki már nem tudná elképzelni életét a gyermekei nélkül.

családSzületésgyerekekszülésikrek