Michelisz Norbi megmutatta második kislányát: cuki fotó

baba kislány család Michelisz Norbert cuki gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Május elején látta meg a napvilágot Michelisz Norbi második kislánya, Emma. Az autóversenyző most fotót is mutatott az immár négytagú családjáról.

Immár négy tagúvá bővült Michelisz Norbi családja: az autóversenyző felesége, Johanna tavaly márciusban adott életet első közös gyermeküknek, Mirának, idén májusban pedig már a második kislányuk születésének örülhettek. A kis Emmát most végre a nagyvilágnak is megmutatták.

Bevallom, az éjszakáink nem igazán nyugodtak mostanában, mert Mirának jönnek a fogai. Ő emiatt nyűgös, Emma pedig egyébként is rossz alvó, így ha az egyik abbahagyja a sírást, rendszerint elkezdi a másik... Nagy türelmet igényel tehát a két gyerek, de bármilyen álmos vagy fáradt vagyok, amikor átmegyek hozzájuk, és rám mosolyognak, elfeledek minden problémát. Ez a legszebb része az életemnek!" – mesélte Michelisz a Story magazinnak.

Magyar sztárok, akiknél a gyermekáldás nem várt tragédiává változotthttp://www.life.hu/csalad/20180524-magyar-sztarok-akiknel-a-gyermekaldas-varandossag-nem-vart-tragediava-valtozott.htmlA várandósság időszaka és egy baba születése csodálatos dolog. Sajnos azonban vannak esetek, amikor egy betegség a család boldogságának útjába áll. Ez alól az ismert emberek sem kivételek. Család--A budapesti iskola félrenéz, miközben 8 éves tanulóját kórházba juttatta osztálytársahttp://www.life.hu/csalad/20180601-nem-tesz-semmit-egy-budapesti-iskola-a-zaklatasi-es-bantalmazasi-ugyben.htmlMit tehet a szülő, ha a második osztályos gyermeke fojtogatási nyomokkal a nyakán jön haza az iskolából, ha azt meséli, hogy osztálytársa megfenyegette, megöli őt? Az iskolai megfélemlítés, zaklatás már Magyarországon is komoly problémát jelent. A következőkben egy megdöbbentő esetről fogunk beszámolni, melyben egy budapesti iskola egyetlen hatékony eszközzel sem kíván fellépni, hogy megvédje 8 éves tanulóit. CsaládOrigoZöld szülő, zöld gyerek - Így neveld környezettudatossá a gyereked!http://www.life.hu/csalad/20180528-igy-neveld-kornyezettudatossa-a-gyereked-ujrahasznositas.htmlMint a nevelés minden területén, a környezettudatos szemlélet kialakításában is elsődleges szempont a példamutatás. Papolhat az ember klímaváltozásról meg szennyezett levegőről, ha közben több kilónyi szemetet termel a nap során, folyamatosan kényszervásárlásokkal tölti az idejét, vagy mindenhová autóval jár. Tudatosítanunk kell magunkban, hogy a jó és a rossz példa egyaránt ragadós. Így aztán nincs más választásunk, nekünk magunknak kell megmutatnunk azokat a megoldásokat, amelyekkel tovább életben tartható a bolygó. CsaládOrigoWill Smith fia, Jaden 15 évesen költözött el otthonról, saját életet akarthttp://www.life.hu/csalad/20180605-will-smith-fia-jaden-15-evesen-koltozott-el-otthonrol-sajat-eletet-akart.htmlKevesen tudják, hogy Will Smith fia, Jaden Smith mindössze 15 éves volt, amikor elhagyta a családi fészket és úgy döntött máshol akar élni. Azt mondja: nagyon nehéz volt gyermekként a nyilvánosság előtt felnőni. Család--Szarvas József színész 60 éves lett, lánya és unokái tartják fiatalonhttp://www.life.hu/csalad/20180605-szarvas-jozsef-szinesz-60-eves-lett-lanya-tartja-fiatalon.htmlAz Üvegtigris Cingárja, Szarvas József kedden ünnepli 60. születésnapját, azt mondja: hároméves kislánya tartja fiatalon. A kerek évforduló alkalmából könyvet is írt. Család--Megmutatta három hónapos babáját ÉNB Majahttp://www.life.hu/csalad/20180605-megmutatta-harom-honapos-babajat-enb-maja-cseffalvay-dorka.htmlTündéri fotót posztolt három hónapos kislányáról az egykori ÉNB Maja, azaz Cséffalvay Dorka. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.