Feleségek luxuskivitelben: forgatásról ment szülni Luxus Dalma

Forrás: VIASAT3/Labancz Viktória -
Smaltig Dalma Köllő Babett Viasat3 Polgár Tünde Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A stábtagok leblokkoltak, csak Polgár Tünde volt észnél, ő hívta a rendőröket, amikor Smaltik Dalmánál beindult a szülés a Feleségek luxuskivitelben fogatásán - írja a Bors.

A Feleségek luxuskivitelben második évadának utolsó részének forgatása a lóversenypályán zajlott, amikor Smaltig Dalmánál beindult a szülés. Polgár Tünde volt észnél, ő hívta a mentőket, Köllő Babett pedig egyenesen sokkot kapott.

"Nem titok, kétségbeestem, amikor Dalma rosszul lett. Nem bírom, ha valakinek fájdalma van, és tudom, hogy nem tudok segíteni. Borzalmas ez a tehetetlenség. Ha a kislányom, Milla csak lázas, attól is kétségbe tudok esni. Szerencse, hogy Tünde hívta a mentőket, nekem még az sem jutott volna eszembe. Féltettem is Dalmát, ráadásul elöntött csomó negatív emlék" - mesélte Luxus Babett.

A baba és a mama is jól van, Dalma múlt héten tudatta kisfia születését.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.